IniciMotorXavi Albertón i Christian Calvet en quinta i sexta posició en la...

Xavi Albertón i Christian Calvet en quinta i sexta posició en la FIM Mini GP Spain Sèries

El circuit DR7 de Tarancón va acollir la tercera i penúltima prova del Campionat FIM Mini GP Spain Series, competició organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme i Dorna, amb l’objectiu de donar suport i promocionar la base del motociclisme.

En el warm-up després de les sèries cronometrades Xavier Albertón (MC Tortosa), va ocupar la quinta posició i el pilot de l’Aldea, Christian Calvet (MC Circuit de Móra d’Ebre), la sexta.

La primera mànega no va ser gaire propícia per a Xavi Albertón que no va poder finalitzar la cursa i es va quedar sense puntuar, en patir una caiguda, que sortosament no va ser greu i li va permetre tornar a competir. Christian Calvet va ocupar el sisè lloc, amb primera posició per al madrileny Alberto Enriquez, segona per al val·lisoletà Izan Rodríguez, i tercer el malagueny Pablo Olivares. En la segona mànega, Albertón va lluitar per entrar al podi, mantenint opcions durant gairebé tota la carrera, i finalitzant en quarta posició. Christian Calvet va repetir el sext lloc. Van pujar al podi per aquest ordre, Izan Rodriguez, Alberto Enriquez i Pablo Olivares.

Quan només resta la prova al Circuit A Madalena de Pontevedra el pròxim 4 de setembre, Alberto Enriquez és el líder de la classificació general de la FIM Mini GP Spain Sèries amb un total de 131 punts, seguit en segon lloc per Pablo Olivares amb 122, tercer Izan Rodríguez, 110, en quart lloc el pilot aragonès Raül Navarrete, amb 77, i en quinta i sexta posició els pilots ebrencs Xavi Albertón amb 58 i Christian Calvet amb 55.