IniciPoliesportiuAtletismePrimeres posicions per a Pau i Aleix Prades i Cinta Simó en...

Primeres posicions per a Pau i Aleix Prades i Cinta Simó en l’Aquatló de Benicarló

Els representants ebrencs del CT Tripicaio de Vilafranca, van ocupar posicions capdavanteres en les seues categories en l’Aquatló de Benicarló, organitzat pel Club Triatló Basiliscus, La prova es va disputar el passat diumenge en un circuit que va transcorre per les zones portuària i nàutica, amb el tram de natació per la platja del Morrongo i la cursa a peu pel recinte del port de Benicarló.

Pau Prades Nadal, va finalitzar en la primera posició de la categoria juvenil, amb recorregut de 750 metres de natació i 3000 de cursa a peu, amb un temps de 25’20 i el seu germà Aleix es va imposar en la competició infantil, de 400 metres de natació i 1.500 de cursa a peu, amb 17’17. Cinta Simó, va ser la quarta classificada i primera femenina en la categoria cadet, en una distància de 750 de natació i 3000 de cursa a peu.