IniciAtletismeRunning SèriesEl circuit ebrenc de la Running Sèries 2024 comença amb més de...

El circuit ebrenc de la Running Sèries 2024 comença amb més de 200 participants a l’Ampolla

Un total de 222 participants van prendre part en la X Cursa de 5000 i 1000 de l’Ampolla, prova inaugural del calendari d’una nova edició de la Running Sèries Terres de l’Ebre, que es va disputar en un circuit de de 5 kilòmetres per als atletes de 5000 metres, mentre els de 10000 van donar dues voltes, amb sortida a des de l’Avinguda Marítima Ramón Pous, davant del pàrquing del Club Nàutic, fins la punta del Port, amb tornada per la mateixa Avinguda per anar directe cap a la platja Arenal on estava situat el gir de 180º, per a recórrer novament tota la façana marítima de la població per finalitzar al lloc de sortida.

En la prova de 10000 es va imposar el veterà Musa Sowe amb un temps de 34’35”, seguit del sub-23 Sergi Vidiella amb 35’53”, i el sènior Alberto Prados, 36’22”. Les tres primeres classificades femenines van ser, les sèniors Agnès Abella, amb 43’32”, Neus Lluch, 44’45”, i la sub-23, Anna Rebull, 48’57”.

En la cursa de 5000, el més ràpid va ser l’atleta asconenc sub-18, Marc Benavent, amb un registre de 16’59”, amb segon i tercer lloc respectivament del sub-23 Hugo Domínguez, 17’14”, i el sub-18 perellonenc Màxim Valencia, 17’50”.

Primer lloc femení per a la sub-18, Alba Fosch, amb 22’53”, segona, per a Queral Casacuberta, també sub-18, 23’05”, i tercera la sènior Olga Casanova, 23’08”.

La pròxima i segona cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà la Cursa del Pont de Deltebre el 24 de març.