IniciPoliesportiuRemEl CN Amposta subcampió d’Espanya de Remergòmetre

El CN Amposta subcampió d’Espanya de Remergòmetre

El Club Nàutic Amposta va finalitzar en segona posició als Campionats d’Espanya de Remergòmetre i Open de Remo Indoor, disputat el cap de setmana al pavelló poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja, amb organització a càrrecdel Club Rem Delta, la Federació Catalana de Rem i la Federació Espanyola de Rem. La competició va reunir més de 230 participants de quaranta clubs, participant en diverses modalitats en categories aleví, infantil, cadet, juvenil, sub23, absolut, pes lleuger, absolut, veterà i paralímpic.

Al medaller dels Campionats d’Espanya, el campió va ser el Reial Club Regatas de Cartagena, que va obtenir dos ors i un bronze. Darrere seu, el Club Nàutic Amposta amb un or, dues plates i dos bronzes. I en tercera posició el Club de Rem San Felipe, amb un or, dues plates i un bronze.

Durant el cap de setmana l’equip mèdic de la FER va realitzar la classificació paralímpica a sis remers i, van competir un total de dotze paralímpics.

El millor club femení, que va rebre el Trofeu Iberdrola, va ser el Reial Club de Regatas de Cartagena gràcies als dos ors obtinguts per la juvenil María Ángeles Macián (2.000m i 500m).

Per part del CN Amposta, medalla d’or d’Àlex Pagà en absolut amb 6:17.3, plata de l’aleví Santiago Osta i en 500 metres per NatielaVatamaniuc. Bronze de Noa Alemany en aleví i el sub-23 Joel Bel.Bronze de Joan Bel en sub-23, i l’aleví Noa Alemany.

Marc Gisbert i Núria Porta en cadet, Aleix Rangel sub-23, i l’aleví Sara Roca en quart lloc i en cinquè Berta Roca. Martina Moya en pes lleuger, primera i Noa Guasch segona sense puntuació al medaller.

El Club de Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja va ocupar la sexta posició amb la medalla d’or en sub-23 de Sergi Olid amb 6:05.3 i quinta posició de Marc Marques, ambla plata de l’infantil Noa Quinquilla Setzena posició del CN Sant Carles de la Ràpìta, amb la medalla de plata del juvenil Jordi Alexandrescu. Quart i cinquè lloc dels alevins Sara Roca i Berta Pons, i Àngels Ventura quinta juvenil.