IniciVoleibolEl Volei Roquetes torna a perdre amb el Barça Voleibol

El Volei Roquetes torna a perdre amb el Barça Voleibol

Com a la primera volta, el Barça Voleibol va tornar a derrotar en tres sets al Volei Roquetes, que tot apunta es jugarà la permanència amb el Rodi Balàfia de Lleida. El partit va resultar més igualat del que el resultar final indicava.

Alsina i Julio van tornar a finalitzar amb una alta anotació, 22 i 18 respectivament, però van tenir la rèplica del brasiler Stringari amb 21 i Kunda amb 22. El partit va començar igualat, però els roquetencs van cometre alguns errors en atac i en el servei, i el Barça va prendre la iniciativa, propiciant el temps mort d’Agustín Rodríguez amb 15-11.Van reaccionar els roquetencs, capgirant el marcador (17-18). Amb l’encert en les accions ofensives de Serra, Stgringari i Kunda, els locals van recuperar el comandament i es van anotar el primer set.

En els segon l’equip blaugrana va anar per davant, amb avantatges que oscil·laven entre un i dos punts, fins cometre algunes errades que van aprofitar els visitants per situar-se per davant, tot i el temps mort de Mosquera (22-24), comptant amb pilota de set. Cinc punts consecutius de Stringari i una errada en l’atac visitant van permetre al Barça anotar-se el set. En el tercer els locals van començar més entonats, portant la iniciativa en el joc i el marcador. El Vòlei Roquetes que havia comès algunes errades en atac, va millorar i la reacció li va permetre reduir diferències (22-21), tot i els dos temps morts del tècnic del Barça. El joc va entrar en una fase de molta igualtat en el tram final, disposant el Vòlei Roquetes d’una pilota per anotar-se el set, que com en l’anterior van desaprofitar. Un remat de Stringari, errada en atac visitant i un bloqueig de Jaray, van certificar el triomf blaugrana.

La pròxima jornada el Vòlei Roquetes rebrà al UD Ibiza Volley segon classificat i ferm aspirant a disputar la fase d’ascens.

BARÇA VOLEI, 3
CLUB VOLEI ROQUETES, 0

Barça Voleibol: Dani Rodriguez, Rojas, Stringari, Peña, Jaray, Cintas, Serra, Àlvaro, Kunda, Crespo, Fajardo, Adrián López. Lliures: Torrubia i Torrellas.

CV Roquetes: Marzi, Baiges, Sustaukas, Julio, ReduChmali, Tevar, Roig, Trullen, Bertomeu, Alsina, Cerdà. Lliure, Martí.

Àrbitres: Jorge Juan González Lavin i Elvira Cerdán.

Parcials: 1-0, 25-22 (22′); 2-0, 29-27 (27′); 3-0, 27-25 (25′). Duració: 1 hora i 34 minuts.

Podeu veure la classificació provisional de la Superlliga 2 Masculina, després de la vintena jornada de lliga, clicant sobre la següent imatge: