IniciPoliesportiuEscacsEl Club Escacs Tortosa segueix molt actiu amb l'organització de tornejos ...

El Club Escacs Tortosa segueix molt actiu amb l’organització de tornejos online dirigits als joves jugadors en edat escolar

El Club Escacs Tortosa segueix molt actiu amb l’organització de tornejos dirigits als joves jugadors en edat escolar
L’IES Dertosa i els col·legis “El Temple”, “Ferreries”, “Cinta Curto”, organitzen amb la col·laboració del Club d’Escacs Tortosa que ofereix suport tècnic i assessorament el 1r Torneig Online d’escacs, que consta de tres grups, Dertosa, Temple i Ferreries-Cinta Curto, amb un total de 35 participants, que disputen partides online, al ritme de 30 minuts per jugador, durant tot el mes de maig.
Al mateix temps es disputa el 1er Social Infantil, de l’escola del Club Escacs Tortosa, que va començar el passat 17 d’abril i finalitzarà el 29 de maig. S’ha disputat ja la quarta ronda, amb participació de 20 jugadors amb edats que van des dels 5 als 16 anys, dividits en tres grups per edats i nivells.
El sistema de joc és tipus lliga. Els jugadors s’enfronten cada divendres, acordant l’hora a la qual volen jugar i ho fan amb el tauler físic davant, i comunicant les jugades a través d’internet. Els jugadors han d’apuntar les jugades en una plantilla igual com si fos presencial. Després al llarg de la setmana s’analitzen les partides amb monitors voluntaris del club per tractar de millorar el joc.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 19

Últimes notícies