IniciPoliesportiuEscacsEl Club Escacs Valls amb Xavi Mompel campió de la Copa Espanya...

El Club Escacs Valls amb Xavi Mompel campió de la Copa Espanya sub-12

El Club Escacs Valls amb el tortosí Xavier Mompel, Hugo Uber, Laia Garcia i Martina Lázaro, es va proclamar campió de la Copa d’Espanya sub-12, augmentant el seu palmarès, després de conquerir el campionat de Catalunya de primera categoria en partides ràpides I el campionat de Catalunya sub-12.

La competició es va disputar a l’Hotel Bali del Benidorm, amb participació de 29 equips. L’equip vallenc es va imposar amb autoritat en les sis rondes disputades, amb 22 victòries,una derrota I unes taules, sumant els 12 punts en disputa. Van completar el podi l’Assa Enric Valor d’Alacant amb 10 punts I el Chess Menorca amb 9.

En les quatre primeres rondes van supercar per 4-0 al GP Vilanova, Oberena de Pamplona, Ajedrez Zaragoza, I Marlaxka Martintxo d’Hondarribia, per 4-1 a l’Assa Enric Valor d’Alacant I 4’5 a 0,5 al Jaque Mate de Madrid. Xavier Mompel va supercar a Ivan Arjona (GP Vilanova), Raul Burriel (Oberena), Adrian Sanz (Ajedrez Zaragoza), Jon Bocos (Marlaxka Martintxo), i Mateo Melgar (Jaque Mate).

Sense temps per descansar els components del CE Valls, comencen avui la disputa del Chessable Sunway Sirges Internacional Chess Festival, amb la participació de Xavier Mompel i Hugo Uber a l’Open A, I Laia Garcia I Martina Lázaro a l’Open B. El jugador tortosí en la primera ronda s’enfronta a la Gran Mestra P.V Nandhidhaa (India).