IniciFutbol2ª CatalanaPrimera victòria de la Sénia a domicili davant un Catalònia sota mínims

Primera victòria de la Sénia a domicili davant un Catalònia sota mínims

Primera victòria a domicili d’un necessitat la Sénia que es va saber aprofitar de les mancances del rival de torn, un Jesús Catalònia que afrontava el partit amb fins a set baixes d’homes importants. Un nom va destacar per sobre de tot, el del davanter Carlos Gilabert, autor dels tres primers gols seniencs que obrien el camí de la golejada senienca, el primer dels quals d’una molt bella factura.

Durant els primers quaranta-cinc minuts, tot i les mancances, els de Pau Alegria van plantejar un partit anivellat i on generaven accions de perill que no sabien culminar. No obstant això, es va poder veure una versió dels jugadors d’Adrian Gonçalves molt efectiva i que li permetia portar el pes del partit durant gran part de la confrontació. Generaven tres arribades que no acabaven en gol per molt poc, mentre els locals trobaven en Aleix Robert qui desaprofitava l’opció per avançar als jesusencs al marcador. Tot fins a que a la mitja hora es treia un obús des de la frontal Gilabert que entrava com una exhal·lació pel mateix escaire donant avantatge als visitants. Els locals van reaccionar i en una centrada des de la dreta rematada per Bayerri que salvava el porter senienc (37′) i una acció que quedava morta al punt de penal que el juvenil Panisello empalava arribant des del darrera, pràcticament sobre el temps reglamentari, trobava la interposició d’un rival que amb el cos repel·lia la pilota que portava el camí del gol de la igualada.

No obstant això, els seniencs aconseguien trencar el partit amb dos gols pràcticament seguits en el tram inicial de la segona meitat després que dos rematades de Carlos Gilabert encaminaven la sentència visitant en quatre minuts de marge.

Sala de premsa:

El tècnic local, Pau Alegria, es mostrava resignat “el partit ja va començar amb el peu canviat amb les baixes que vam anar acumulant durant la setmana i a les quals s’hi va afegir el porter Àlex Estorach que estava el dissabte al matí a 39’5 de febra, que ens limitava molt. Això juntament a la lesió de Manu Sosa al descans, ens debilitava motíssim, però no és excusa. Tenim una plantilla àmplia per a poder competir i no vam estar a l’altura del partit” així de contundent es mostrava l’entrenador jesusenc que afegia que “tot i això, vam plantejar una primera meitat anivellada i amb ocasions com per a empatar i posar-nos per davant al marcador. No ho vam aconseguir i a la represa la lesió de Manu juntament a la falta d’actitud del meu equip i afegit a tot això que un greu error en la sortida de pilota des del darrera que ens costava el 0-2, no vam tenir suficient capacitat de reacció. Això ens té que servir per a reflexionar. Estàvem portant una molt bona dinàmica, portàvem tes jornades consecutives sense perdre amb un empat i dos victòries i era una oportunitat important per a enlairar-nos a la classificació. Però ens té que servir d’escarment i mirar endavant per a anar al camp de l’Ebre Escola a intentar sumar” reblava Alegria.

CF JESÚS CATALÒNIA, 0
CF LA SÉNIA, 4

CF Jesús Catalònia: Lucero, Manu Sosa (Badre, 45′), Joseph (Moris, 56′), Martí (Farreny, 69′), Leandro, Panisello, Lluís (Aleix Caballé, 56′), Bayerri (Mascarell, 78′), Aleix Chavarria, Cristian Panadero, Aleix Robert.

CF la Sénia: Aleix Bel, Sergi Cid, Escubedo, Roberto (Lluís, 77′), Ivan Gasparin, Capi (Narcís, 45′), Lleixà (Blanco, 85′), Joel (Ayoub, 83′), Roger Garcin, Carlos Gilabert, Saragossa.

Àrbitre: Pau Barnils Delgado, assistit per Ismail Harik i Ivette Estarlich Múria del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Va mostrar amonestacions a Manu Sosa (21’) i Martí (36’) del CF Jesús Catalònia i a Carlos Gialbert (57’) i Joel (71’) del CF la Sénia.

Gols: 0-1, Carlos Gilabert (30’); 0-2, Carlos Gilabert (52’); 0-3, Carlos Gilabert (56’); 0-4, Ivan Gasparín (69’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dotzena jornada del campionat de lliga al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: