IniciHandbolEl Club Handbol Ascó supera amb molta autoritat a domicili al Cooperativa...

El Club Handbol Ascó supera amb molta autoritat a domicili al Cooperativa Sant Boi

El Club Handbol Ascó es va imposar amb molta autoritat per 28-39 al Cooperativa Sant Boi al pavelló Pau Gasol, i augmenta una jornada més la seua ratxa com a equip invicte, mantenint el frec a frec i lideratge del seu grup a la Lliga Catalana, amb l’Associació Lleidatana, que també superava amb solvència per 15-27, el seu partit a la pista de La Roca B.

El conjunt asconenc no va donar cap tipus d’opció, i des de l’inici del partit va portar la iniciativa en el joc i el marcador, amb una renda ja de cinc gols a favor seu en el minut 15. La diferència va augmentar fins a arribar al descans amb un clar 11-19.

A la segona part va continuar el domini de l’equip dirigit per Pau Lanceta, fins arribar a 10 minuts per la conclusió del partit amb una diferència de 12 gols (21-33), per deixar el duel sentenciar els l’últim tram d’autèntic tràmit, amb una Henar Martínez, imparable en atac, finalitzant amb 12 gols, que la consoliden com la màxima realitzadora de la categoria.

HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI, 28 (11)

CH ASCÓ, 39 (19)

Handbol Cooperativa Sant Boi: Laia Bermúdez (2), Sandra Hoste (1), Míriam Salmeron (2), Marta Bennasar (6), Paula Recio (2), Ana Yeste (1), Mireia Morilla, Judit Pérez (5), Sara Muñoz, Sandra Carmona, Maria Grau (1), Nerea Domínguez (4), Carlota Galvan (2), Nora Muñoz (2), Júlia Parera, Carla Torres.

CH Ascó: Anna Rodríguez, Rosa Palmer (3), Lucia Pasamán (1), Abril Ferré, Henar Martínez (12), Arantxa Bel (6), Carla Martínez (3), Natàlia Caldes (1), Marta Abella (1), Marina Gasca, Paula Garcia (1), Idaira Palenzuela, Abril Pujol (2), Laia Ferré, Maria Ventura (7), Judit Lanceta (2).

Àrbitres, Sr. Marc Martínez Morilla i Lucas Rodríguez Cabrera. Van treure targeta groga a la local Sandra Hoste (06:46) i a la visitant Natàlia Caldes (03:22). Exclusions per a la Cooperativa Sant Boi a Paula Recio (40:20) i Judit Pérez (15:50) i per a les jugadores de l’Handbol Ascó Arantxa Bel (08:57) i Marina Gasca (12:36). Van desqualificar en traure-li vermella directa a la visitant Marina Gasca (41:00).

Parcials: 3-6 (5′); 3-8 (10′); 5-10 (15′); 6-12 (20′); 9-17 (25′); 11-19 (descans); 13-22 (35′); 16-24 (40′); 18-28 (45′); 21-33 (50′); 26-38 (55′); 28-39 (final).

Podeu consultar la classificació de la lliga catalana sènior femení a la primera fase al grup A clicant a la imatge inferior: