IniciHandbolEl HC Ampolla supera l'Handbol Ribes per mantenir la condició d'equip invicte

El HC Ampolla supera l’Handbol Ribes per mantenir la condició d’equip invicte

El HC Ampolla supera el difícil obstacle de la visita la pista de l’Handbol Ribes per mantenir la seua condició d’equip invicte.

Treballada victòria per 25-27 de l’Handbol Ampolla a la pista de l’Handbol Ribes en un bon partit, on van haver de lluitar molt per mantenir la seua condició d’equip invicte, en la sèptima jornada al grup C, de Segona Catalana que continuen liderant.

El conjunt de l’Ampolla, va anar sempre per davant en el marcador, amb diferències màximes de 3 gols, en una primera part amb molta efectivitat de cara a porteria, ja que van marcar 16 gols de 20 tirs a porteria, per arribar al descans amb el resultat de 12 a 16.

A la segona part, el Ribes va sortir amb una defensa més contundent sobre la primera línia, sense deixar a l’Ampolla realitzar el seu joc habitual, però l’excel·lent defensa, un cop mes, va resultar determinant, recuperant pilotes i provocant que la diferencia al minut 10 fora de 7 gols (15 a 22). No es va resignar el Ribes a la derrota i amb un parcial de 6 a 1, amb alguna pilota perduda i accions equivocades en atac, de les visitants, van propiciar que al minut 20 la diferencia fora només d’1 gol (22-23), provocant uns últims 10 minuts d’infart, on les diferències eren mínimes i la pressió de la grada cada cop més gran, però en aquests moments va reaccionar l’equip de l’Ampolla, demostrant el seu compromís i qualitat de tota la plantilla, per assegurar dos punts més, per seguir líders comptant tots els partits com a victòries.

Destacar la bona defensa tot l’equip, especialment Lídia Zaragoza i Júlia Calduch, que va fer un partit molt complet, tant en defensa, amb 4 recuperacions, com en atac, amb 7 gols, i portant la batuta de l’equip.

HANDBOL RIBES, 25 (12)

HANDBOL CLUB AMPOLLA, 27 (16)

Handbol Ribes: Roser, Judit, Anna, Amalie, Clàudia, Laia, Naiara, Patricia, Irene, Joana, Ainhoa, Marta, Venetia.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro, portera (12 parades), i de jugadores Lidia Zaragoza (2), Yaiza Ferré (3), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (7), Júlia Calduch (7), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (3), Mar Mauri (1), Gemma Polo, Andrea Garcia (4), Mònica Martí i Patrícia Cao.

Àrbitre, Joan Lag Muñoz. Va amonestar a Júlia Calduch (06:00) de l’Hanbol Club Ampolla. Amonestacions per a Patricia (58:00) i Irene (04:00) i (44:00) de les locals i per a les visitants Júlia Calduch (10:00) i (55:00), Aina Zaragoza (36:00), Andrea Garcia (40:00) i Mònica Martí (29:00).

Podeu veure la classificació de la 2a catalana sènior femenina a la primera fase al grup C de competició, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

La pròxima octava jornada, l’Handbol Ampolla rebrà el dissabte a la seua pista a l’Handbol Salou, en partit que començarà a les 19:00 hores.