IniciPoliesportiuTennisEl Club Tennis Tortosa disposat a vendre les instal·lacions per pagar el...

El Club Tennis Tortosa disposat a vendre les instal·lacions per pagar el deute bancari proper al mig milió d’euros

Els socis del Club Tennis Tortosa estan convocats avui dijous 24 de març, a les 20 hores, a una transcendental assemblea on es posarà a votació si s’accepten o no la venda de les seves instal·lacions de la zona de la Simpàtica.

La situació de les hipoteques bancàries fan insostenible la continuïtat d’una entitat que té en l’actualitat un deute al voltant del mig milió d’euros. La solució que ha trobat l’actual comissió directiva del club, abans de gestionar per si mateixa el deute i donar una altra sortida viable a l’entitat, ha estat dirigir-se a l’ajuntament de la ciutat perquè compri tot el complex esportiu tal com es reflecteix al segon punt de l’ordre del dia de l’assemblea d’avui que diu que s’informarà de la proposta de l’Ajuntament per l’adquisició de la instal·lació del Club Tennis Tortosa, mentre el tercer punt explícitament demana als socis, si s’escau, si accepten o no les condicions d’oferiment per la compra per part de l’Ajuntament.

Les converses entre club i ajuntament fa temps que existeixen, però en cap cas hi ha una proposta formal i si una de verbal pendent de ser ratificada i redactada d’acord amb els paràmetres que obliga una compravenda d’esta magnitud. L’ajuntament sembla disposat a ajudar a poder evitar el tancament d’un club que en pocs mesos pot acabar tenint dificultats per pagar inclús el rebut de la llum, però sempre que es pugui arribar a un preu raonable per permetre actuar d’una manera immediata, i presentar un concurs de concessió amb unes condicions que garanteixen l’essència i el manteniment d’aquell espai esportiu i revitalitzar-lo. En cap cas l’ajuntament vol augmentar la partida de recursos corrents i sí, en canvi, traure a concurs la concessió del complex amb uns cànons raonables, que facin possible l’interès d’empreses privades solvents de gestió en matèria d’instal·lacions esportives i continuar la pràctica del tennis a la ciutat.

La quantitat per la qual l’ajuntament estaria disposat a entrar en l’operació és de 305.000 euros, la quita final que s’ha negociat amb el BBVA i AVALIS, els dos bancs que reclamen el pagament immediat del deute del Club Tennis Tortosa que puja a 480.000 euros, i no acceptar per part de ningú cap acció especulativa d’aquell espai. El club també sap d’una altra condició indispensable que ha posat l’ajuntament damunt la taula per tancar l’acord, com és que això compte amb el vistiplau de 20 dels 21 regidors del consistori, entenent la dificultat de poder sumar a l’acord al regidor de la CUP. L’ajuntament ha remarcat durant les converses amb la gent del club que si intervenen és perquè no hi cap privat interessant en l’operació, d’haver-ne es retirarien.

La convocatòria de l’assemblea està signada pel nou president Albert Roda, tot i que al Registre Oficial d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya el dia d’avui encara figura com a titular de l’entitat Jordi Ruiz que va exercir de president durant el període 2015-2021, i que va comunicar oficialment la seva dimissió, com la de tota la seva junta al 2021. A finals de febrer del 2022 la nova directiva de Roda va presentar la documentació, encara en fase de revisió oficial i pendent de proclamació.

Redaccio X.R.
Redaccio X.R.
Editor-gerent del Setmanari l'Ebre
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 29

Últimes notícies