IniciPoliesportiuCiclismePrimeres solucions esportives per als ciclistes russos residents a Jesús

Primeres solucions esportives per als ciclistes russos residents a Jesús

En l’edició de paper del Setmanari l’Ebre que ha sortit publicada aquest dijous avancem que després de moltes i diverses negociacions han arribat les primeres solucions per als ciclistes de l’equip rus Lokosphynx establerts a Jesús.

L’escletxa trobada en la prohibició que el Consejo Superior de Deporte (CSD) aplica de no permetre que equips i esportistes russos competisquen en qualsevol prova organitzada a Espanya ha possibilitat que, com a mínim quatre d’estos corredors, dels més de vint que dirigix actualment Alexander Kusnetsov, poguessen córrer diumenge en una cursa organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme. En concret, van ser Viacheslav Polozov, Arseny Nikiforov, Denis Denisov i Mark Kryuchkov que van acaparar les primeres posicions de la prova organitzada al barri de Sants pel Club Ciclista Catalunya-Barcelona, l’entitat que els ha tramitat l’oportuna fitxa federativa, ja que són ciclistes que tenen, en l’actualitat, el NIE (Número d’Identitat Estranger).

La llum verda per a poder acabar disposant de l’oportuna llicència i participar en la cursa va acabant-la donant la federació espanyola, que possibilitava d’esta forma que poguessen continuar competint a la Copa d’Espanya d’elit i sub-23. La complicada legislació, així com la normativa de formació d’equips d’estes categories, segons la qual es necessiten una sèrie de requisits, com tenir un mínim número de ciclistes espanyols inscrits al mateix equip, titulacions específiques per al personal que forma part de l’equip degudament convalidades i d’altres detalls menors, fan que el futur dels joves esportistes no estiga garantit. Tot i la situació d’incertesa general que es viu al voltant dels ciclistes russos del Lokosphynx que competixen fora del seu país, i malgrat que alguns defensen des del passat cap de setmana els colors d’un altre club, com és el cas dels quatre del Catalunya-Barcelona, continuen vivint a Jesús i entrenant cada dia per les carreteres de les Terres de l’Ebre.

Redaccio X.R.
Redaccio X.R.
Editor-gerent del Setmanari l'Ebre
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies