IniciPoliesportiuRemEl CN Amposta tercer i primer club català en la 15a edició...

El CN Amposta tercer i primer club català en la 15a edició de l’Obert Internacional d’Andalusia de rem

El CN Amposta i CR Tortosa van competir en la quinzena edició de l’Obert Internacional d’Andalusia, en el que van participar més de 1.300 embarcacions i un miler de remers i remeres, pertanyents a 42 clubs d’Espanya, Portugal i Gran Bretanya, en les categories cadet, juvenil i absoluta, tant masculines com femenines.

Els representants ampostins van tenir un destacat protagonisme, finalitzant en tercer lloc amb un total de 1266 punts, el primer dels participants catalans, només superat pel CN Sevilla, 2061 i Circulo de Labradores, 1940, que van ocupar la primera i segona posició.

El CN Amposta, va aconseguir un botí de 10 medalles, 3 d’or, 3 de plata i 4 de bronze. Van finalitzar en primer lloc, les embarcacions juvenils del dos sense timoner de Marta Mariano i Emma Alimbau, el quatre escull de Noa Guasch, Laura Turon, Marta Mariano i Emma Alimbau i el masculí d’Aleix Rangel, Robert Trasca, Nicolae Vatamaniuc i Alexander Delgado.

Van obtenir la plata, el doble escull juvenil de Nicolae Vatamaniuc i Robert Trasca, i en cadets, l’esquif de Natiela Vatamaniuc i el quatre sense timoner de Marta Ferre, Marta Monllau, Natiela Vatamaniuc i Laura Ferre.

El bronze va ser per al vuit amb timoner cadet de Marta Ferré, Helena Sáez, Carla Martí, Laura Ferré, Bàrbara Llambrich, Marta Monllau, Natiela Vatamaniuc, Irene Fornós i timoner, Alex Recio, el doble escull de Noa Guasch i Marta Mariano, el dos sense timoner juvenil de Nicolae Vatamaniuc i Robert Trasca i el quatre sense timoner juvenil amb Aleix Rangel, Robert Trasca, Nicolae Vatamaniuc i Alexander Delgado. També es va penjar la medalla de bronze, en la regata d’esquif juvenil, Pau Simó del CR Tortosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 60

Últimes notícies