IniciPoliesportiuTaekwondoQuatre medalles per als representants ebrencs al Campionat de Catalunya sènior de...

Quatre medalles per als representants ebrencs al Campionat de Catalunya sènior de taekwondo

Els representants de les Terres de l’Ebre es van emportar quatre medalles al Campionat de Catalunya sènior de taekwondo, disputat el 19 de desembre al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.

En la final de pes lleuger (68-74 Kg.), es va imposar Gerard Domínguez de l’Escola d’Arts Marcials de Móra la Nova, que es va penjar la medalla d’or, superant a Arnau Fumadó del TKD Alfaro d’Amposta, medalla de plata, en una confrontació entre els dos representants ebrencs que havien guanyat els seus tres combats, incloses les semifinals amb els representants del TKD Corbera, Max Thomas i Cristian Martínez Barba.

En el club ampostí, que comptava amb algunes absències per lesió, va destacar també la medalla de bronze en pes mig (80-87 Kg.), de Genis Gisbert, en una competició dominada per Tomàs Guell (TKD Avellaneda), i de Pau Carles Fernández en pes ploma (63-68 Kg.), categoria en la qual es va imposar Marcos Aguilar (Toledo Dong Yang). Per equips en la competició masculina els tres primers llocs van ser per al Club Taekwondo Molero, Nazaret i TKD Avellaneda, amb octava posició per a l’Escola d’Arts Marcials Dojang Toksu de Móra la Nova i onzena del TKD Alfaro d’Amposta.