IniciPoliesportiuForçaJoan Ferrer finalitza amb bona nota la seua experiència al Megatron d'Alemanya

Joan Ferrer finalitza amb bona nota la seua experiència al Megatron d’Alemanya

Joan Ferrer va tornar amb molt bones sensacions de la seua participació a Alemanya en la Megatron, disputada a Stuttgart, amb presència d’alguns dels millors strongmans d’Europa.

L’esportista de Deltebre va finalitzar en sèptima posició, d’una competició dominada per l’alemany D. Kohriuss, seguit de I. Khazov (Xipre); K. Hazeleger (Països Baixos); A. Le Jeune (França), J. Wulfert (Alemanya), i J. Dejmal (República de Txèquia), i per darrere de Joan Ferrer, completant el top-10, J. Espenkrona (Suècia); K. Ehrhard (Alemanya) i J. Langnorst (Paisos Baixos).

Ferrer va guanyar una de les sis proves de què constava la competició, totes molt tècniques i exigents. En la primera els participants havien de transportar un iugo de 500 quilos, per a continuació afrontar la de “Fing des findet”, consistent en donar una volta amb una biga de ferro de 220 quilos. La quarta va ser la carrera d’aixecament de sacs de pedra de 150 quilos i pedra individual d’uns 130. En la quinta van haver d’afrontar els “Pilars d’Hèrcules”, prova que mai havia realitzat l’esportista deltebrenc, per finalitzar amb el “Pes mort”, consistent en aixecar pesos cada vegada amb un increment de 25 quilos.

Joan Ferrer, únic representant de l’estat espanyol, com va comentar posteriorment per les xarxes socials, va acabar molt satisfet del seu rendiment “a vegades finalitzes una competició, en segon lloc, i no estàs satisfet, però en aquesta ocasió el sèptim lloc el considere molt positiu”, i afegia “ha estat una experiència molt bona, poder competir al nivell d’esportistes de gran categoria, i a més amb alguna prova que no estic habituat a realitzar amb un bon rendiment”.

Aquest ha estat l’última competició del 2021 per a Joan Ferrer, que al mes de gener del 2022, haurà d’afrontar les dos proves que resten per finalitzar la Lliga Nacional de Força.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies