IniciAtletismeCanicròsMolta participació en la dècima edició de la Cursa Trail i Canicrós...

Molta participació en la dècima edició de la Cursa Trail i Canicrós de l’Aldea

Després del parentèsi el 2020 per la Covid-19 sense curses a l’Aldea, el passat diumenge 19 de desembre es va disputar la cursa de muntanya i el canicrós, que va representar un èxit de participació. Les condicions climàtiques van acompanyar durant tot el matí, podent celebrar així la dècima edició de la cursa de l’Aldea. Bona organització, bons recorreguts i moltes ganes de fer esport per part dels corredors del trail i dels que van competir amb les seus gossos.

La Masia Pla dels Catalans va ser l’escenari de la sortida i arribada de la Cursa Trail i Canicròs. Els participants del trail van cobrir un recorregut d’11,5 quilòmetres amb desnivell de 394 metres, i els de canicròs de 6 quilòmetres amb desnivell de 94 metres.

Podi femení caricros. Foto: Antena Aldaia
Podi masculí caricros. Foto: Antena Aldaia

En la cursa de canicrós, victòria per a Andr´s Díaz Valverde amb un temps de 28’06”, seguit per Christian Pellicer, 28’19”, i Andreu Moya, 30’00”. El podi femeni va estar configurat per Natí Aler, que es va imposar amb un temps de 30’39”, amb segon i tercer lloc respectivament per a Clara Bosch, 35’50”, i Marga Abella, 35’54”.

El més ràpid en finalitzar el Trail va ser el recent guanyador dels 10 quilòmetres a la Running Sèries Terres de l’Ebre, Musa Sowe, invertint un temps de 56’00”. En segon lloc va entrar a la meta Martí Viudez, 57’54” i tercer, Oriol Guell, 58’28”.

Podi masculí trail. Foto: Antena Aldaia

La primera femenina va ser Júlia Mestre, 1:15’16”, seguida de María Rufi, 1:18’06”, i Anna Rebull, 1:20’16”. El premi als primers classificats locals sel van emportr Anna Rodriguez Salvadó, 1:25’38”, i Eliseu Gombau, 1:06’54”.

Podi femení trail. Foto: Antena Aldaia