IniciPoliesportiuNatacióEl CN Tortosa tancarà l'any 2022 amb una jornada solidària amb la...

El CN Tortosa tancarà l’any 2022 amb una jornada solidària amb la Fundació Tutelar de les Terres de l’Ebre

El Club Natació Tortosa tancarà l’any 2022 amb la pràctica esportiva de forma solidària. El dissabte 31 de desembre a les 9:30 hores arrencarà la jornada a les instal·lacions del Win Complex Esportiu de Tortosa.

Per tal d’adaptar-se a tots els nivells, categories i que tothom pugui participar gaudint al màxim, s’han organitzat 5 grups amb diferents formats i temps de sortida. Aquest any totes les donacions aniran cap a la Fundació Tutelar de les Terres de l’Ebre.

Tots aquells participants que puguin i vulguin podran col·laborar portant un dolç o qualsevol tipus de menjar nadalenc (Torró, polvorons…) perquè ningú es quedi sense celebrar les festes nadalenques com toca.

  • Grup 1: Realitzarà 5 blocs de 20×100 cada (1’50”) Tindrà 10 min de descans entre blocs.
  • Grup 2: Realitzarà 5 blocs de 18×100 cada (2′) Tindrà 10 min de descans entre blocs. Per tots aquells que vulguin fer-ne 100, com en portaran 90, farem un últim bloc de 10×100 per a assolir el repte.
  • Grup 3: Per tots els Alevins i Segon equip, farem 50×100 en blocs de 10. Tindran 15 min de descans entre blocs i cada bloc serà diferent tot utilitzant material, variant estils…
  • Grup 4: Per tots els Benjamins. Amb ells ho farem en format relleu col·laboratiu, entre tots sumant el màxim nombre de metres possibles.
  • Grup 5: Durant tot el matí, quedarà habilitat el carril nº 0 per tots aquells pares o usuaris que vulguin venir i participar fent metres amb total flexibilitat i al seu ritme.
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 32

Últimes notícies