IniciFutbolEl primer Winter Clínic de porters de futbol de Tortosa supera les...

El primer Winter Clínic de porters de futbol de Tortosa supera les millors expectatives

El primer Winter Clinic de Porters de Futbol de Tortosa, que s’està fent a l’Estadi Municipal Josep Otero del 27 al 30 de desembre organitzat per Carlos Panisello, ha superat qualsevol de les millors expectatives que podien existir pel que fa al número d’inscrits i també després de comprovar l’evolució de les primeres sessions realitzades.

El campus intensiu específic per a porters compta amb una trentena d’inscrits de jugadors de futbol base de les Terres de l’Ebre i com explica el seu promotor, Carlos Panisello, busca treballar en l’especialització, la millora i l’aprenentatge d’aquesta específica posició de jugador de camp, “busquem esprémer al màxim el potencial de cada porter oferint qualitat a totes les sessions, competició i diversió. Recordo quan era petit que el que més il·lusió em feia era tenir un entrenador específic de porters, una figura abans inusual i que ara cada vegada més, i per sort, els clubs estan potenciant no només als equips professionals sinó també en les categories amateurs, i en les del futbol base“. Panisello creu que l’aturada de Nadal és un bon moment per intentar millorar conceptes, “al mateix temps que tots els que participen al clínic tenen l’al·licient de trobar-se porters de diferents equips ebrencs, compartir experiències, aprendre junts, i poder defensar la figura del porter, que històricament sempre s’ha tingut una mica marginada, tot i que ara es comença a visualitzar una mica més i millor“. L’equip de tècnics del clínic tortosí el formen diferents porters de futbol del territori que han volgut sumar-se a la iniciativa. Per a Panisello, promotor del clínic de porters, ha resultat extraordinària la bona resposta dels diferents espònsors i col·laboradors, “vull agrair-los la confiança i el suport que ens han donat, així com a l’ajuntament de Tortosa per la cessió de les instal·lacions“.

Carlos Panisello té experiència com a entrenador de porters a la Barça Academy de Dubai, a Kuwait i també a clubs com l’Aldeana, Roquetenc, UETE i el futbol base del Castelló. Com a jugador, continua en actiu a l’Ebre Escola Esportiva, havent passat per diferents categories del CD Tortosa, l’equip juvenil de divisió d’honor del Nàstic de Tarragona, Castelló, Ulldecona i Jesús Catalònia.

 

Redaccio X.R.
Redaccio X.R.
Editor-gerent del Setmanari l'Ebre
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 14

Últimes notícies