IniciFutbol3ª CatalanaEl Corbera d'Ebre se sitúa com a primer líder en golejar al...

El Corbera d’Ebre se sitúa com a primer líder en golejar al Perelló (4-1)

El Corbera d’Ebre va saber aprofitar els contracops per a desequilibrar un partit que va estar més parell del que resultat final reflexa. Els locals s’avançaven a l’inici de la primera part, però Salifou de falta retornava la igualtat a l’inici de la represa per al Perelló. Va ser a la recta final, quan arran de l’expulsió de Salifou, els espais que deixaven els groc-i-negres, els van condemnar.

Per al tècnic perellonenc Josep Boyer ‘Molinos’ ens comentava que “la primera part va resultar molt anivellada i en una ocasió aïllada ells ens marcaven l’únic gol amb el qual marxàvem al descans“. L’entrenador dels groc-i-negres ens seguia dient de la represa “que seguíem dins al partit i vam tenir l’encert d’aprofitar un servei de falta de Salifou, que restablia l’equilibri al marcador. I quan teníem el partit més per a l’1-2 que per al 2-1, en un contracop dels locals va arribar l’acció del segon gol que tornava a posar en avantatge als corberans i després l’expulsió de Salifou al tram final i el tercer gol d’ells, ja ens va trencar tota possibilitat d’aconseguir puntuar i ens arribava el gol que engrandia el marcador definitiu al temps de descompte. El resultat penso jo que no es diu amb el que va ser el partit, però no toca més que treballar durant la setmana per afrontar la visita de la Rapitenca diumenge vinent davant la nostra afició. Content per l’actitud que va tenir l’equip i no ens toca més que seguir picant pedra per a reforçar-nos anímicament, després d’aquesta derrota tant abultada” sentenciava l’entrenador del Perelló.

CF CORBERA D’EBRE, 4
CE PERELLÓ, 1

CF Corbera d’Ebre: Àlex López, Juan Antonio (Christian, 62’), Canalda, Musta, Gironés, Kike, Andreu (Lluís, 71’), David Pérez, Arnau (Magí, 83’), Khalid, Descarrega (Adrian, 62’).

CE Perelló: Néstor, Amador, Francesc, Àlex, David Flox, Arnau Pallarés, Luis Garcia, Sebas, (Boyer, 45’), Salifou, Tití, Blasco (Diop, 45’).

Àrbitre: Eduard Carrillero Rodríguez, de la delegació de Tarragona. Va amonestar per part local a Andreu (18’), Arnau (31’) i Juan Antonio (50’) i per part visitant a Francesc (37’), Salifou (2) (84’) i Àlex (86’).

Gols: 1-0, Kike (8’); 1-1, Salifou (51’); 2-1, Kike (78’); 3-1, David Pérez (82’); 4-1, Adrian (90’+2′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la primera jornada al grup primera de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: