IniciFutbol3ª CatalanaUn gol 'in extremis' de Dilla li dóna els tres punts per...

Un gol ‘in extremis’ de Dilla li dóna els tres punts per al Gandesa (0-1)

Soferta i treballada victòria del Gandesa a un difícil camp com el del Santa Bàrbara, que amb un gol de Dilla va aconseguir el 0-1 en la recta final. El partit havia estat molt parell i disputat, amb un primer temps on van gaudir els planers d’una rematada al travesser. Al segon període es va obrir més i els gandesans ho intentaven davant les bones aturades de Juanjo.

El gandesà Gumiel cobrint una pilota davant la pressió del local Franklin. Foto: DiThinks

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 34:48, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Sala de premsa:

El president-jugador del Santa Bàrbara, Jordi Roda, ens comentava que “dins del mal, el partit va anar millor del que no ens esperàvem. Tenint en compte que ens enfrontàvem a un rival que ha d’estar en la lluita per l’ascens, la primera meitat es va poder veure un molt bon nivell de joc del nostre equip. Inclús vam disposar d’una rematada al pal que ens podia haver donat avantatge al marcador” ens apuntava Roda que afegia que “a la segona part el nivell físic de l’equip es va notar i vam acusar que no havíem disputat excessius partits de pretemporada. Això, juntament amb la veterania de l’equip rival es va anar imposant i les ocasions se succeïen davant els dominis d’un Juanjo que va estar a un nivell espectacular aturant-ho tot fins al final i ens va salvar d’un 0-3 com a mínim. La veritat, que tot i la derrota, estem bastants contents del que va donar l’equip i ens fa ser optimistes respecte als partits de casa que donarem guerra. Fora, serà un altra història. En la joventut de la plantilla que tenim i si ens trobem a equips que vulguen tocar molt, ens faran patir, però crec que amb la il·lusió que vam afrontar aquest compromís, tot i les dificultats per a fer equip durant la pretemporada, ens fa creure en que no patirem per salvar-nos” reblava el president planer.

Per al tècnic del Gandesa, Ivan Romeu, el partit “va ser bastant intens davant un rival que tot i les dificultats ha pogut fitxar bé i tenen un gran entrenador com Jeffey a la banqueta, que ens va complicar les coses. Ens vam trobar un rival bastant agressiu, que sobretot a la primera meitat va estar molt damunt nostre dificultant-nos el nostre joc i no fent-mos sentir còmodes durant els primers quaranta-cinc minuts. Ens va costar molt associar-nos. Crec que vam fer un partit bastant pràctic i sense pendre massa riscos i vam estar a un nivell excel·lent en l’aspecte defensiu, davant els intents d’ells de buscar-nos les esquenes i a pilota aturada sobretot” ens relatava l’entrenador gandesà de la primera meitat. “A la represa, amb el pas dels minuts, la cosa va canviar. Natros obríem bé els espais i ells la intensitat defensiva de la primera meitat ja no la tenien en la mateixa frescura que havien evidenciat durant els primers quaranta-cinc minuts. Vam poder trobar la passada per dins i això motivava que les ocasions es generaven a favor nostre, topant amb una gran actuació del seu porter. Al final, en una acció individual de Dilla, podíem obrir la llauna i emportar-nos els tres punts” sentenciava Romeu.

CF SANTA BÀRBARA, 0
CF GANDESA, 1

CF Santa Bàrbara: Juanjo, Sergi Sabaté, Ethan, Tortajada (Roda, 74’), Nico (Àngel, 74’), Sergi, Callau, Ferran Arasa (Edgar, 57’), Pau (Genís, 61’), Franklin (Víctor, 57’), Ivan.

CF Gandesa: Iniesta, Robert, Ubalde, Gumiel, Ripoll (Xavi Revuelta, 87’), Dilla (Ramon, 89’), Sergi (Guillem, 62’), Héctor (Vallespí, 45’), Andreu (Souafine, 57’), Martos, Adrià.

Àrbitre: Aitor Casao Margalef, del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. Va amonestar a Nico (55’) i a Genís (55’) del planers i a Dilla (30’), Robert (33’) i Gumiel (89’) dels gandesans.

Gol: 0-1, Dilla (82’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la primera jornada al grup primera de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: