IniciVoleibolEl CV Roquetes suma un punt davant el conjunt canari del San...

El CV Roquetes suma un punt davant el conjunt canari del San Roque

No va sorprendre el San Roque Batán, però el Volei Roquetes va donar molta rèplica al segon classificat, i en la derrota per 2-3, ha pogut sumar un punt, davant un conjunt canari, que la temporada anterior s’havia imposat per 3-0 en les dues confrontacions.

La gran aportació de nou en atac de l’argentí Mauro Aguilera, amb un total de 25 punts, no va ser suficient per superar a un potent rival, que va reaccionar quan tenia el marcador en contra, i va tenir a Eric Almeida com a principal argument ofensiu, anotant 24 punts, estant també més encertats en el bloqueig i la recepció.

El partit va començar de forma positiva per als roquetencs, portant la iniciativa en els primers compassos, provocant la reacció visitant. El conjunt canari li va donar la volta al marcador, i amb 4 punts consecutius va dominar amb claredat (11-17), mantenint la renda per anotar-se el set.

En el segon va haver mòlt d’equilibri de forces fins al 15-14, amb successius empats i alternances. Els roquetencs amb un parcial 4-0, van agafar una bona renda de sis punts, que van mantenir per aconseguir l’empat, tot i els canvis introduïts pel tècnic visitant amb 22-16.

El tercer set també va començar sense un clar dominador, però a partir del 13-12, els roquetencs van anar incrementant el seu avantatge, amb un joc molt consistent i més regularitat que el rival, per posar-se per davant i assegurar-se la consecució d’un punt.

El conjunt canari va reaccionar i no va voler donar més marge a la sorpresa, recuperant el seu millor nivell de joc, i sortint sense fer cap tipus de concessions als locals, que no van poder mantenir el ritme de joc. Les diferències visitants es van incrementar per anotar-se el San Roque Batán el set per la via ràpida, i força el tie-break, que des del primer moment es va decantar a favor dels canaris. Els locals no es van resignar a la derrota, i Agustín Rodríguez va intentar trencar el ritme rival en dues ocasions amb el temps mort, però el San Roque no va perdre la concentració i va confirmar els pronòstics.

CV ROQUETES, 2
CV SAN ROQUE BATAN, 3

CV Roquetes: Mateo Marzi, Jesús, Redu, Franco Laurenti, Albert, Cancel, Jaume, Aleix. Mauro Aguilera, Damaso Domínguez, Isaak Martí.

CV San Roque Batan: Valquintans, Arabisen Rodriguez, Almeida, Juan Gregorio Garcia, Oliver Rodríguez, Cardenes, Rodrígues, Camacho, Ponce, Victor Isaias López, Castañeda, Nicolás Rodríguez.

Àrbitre:  Albert Elvira Cerdán.

Parcials: 0-1, 19-25 (34’); 1-1 (25-20) (27’); 2-1 (25-20) (27’); 2-2 (12-25) (22’); 2-3 (10-15) (16’). Durada: Dues hores i 6 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la sisena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: