IniciFutbol1ª CatalanaPunt insuficient per a l'Ascó que continua sense poder sumar la primera...

Punt insuficient per a l’Ascó que continua sense poder sumar la primera victòria (0-0)

Tot i sumar un empat, després de tres derrotes consecutives, i sumar el segon punt davant l’afició d’aquesta temporada havent jugat ja set jornades de lliga, l’Ascó no va poder superar al filial de l’Europa malgrat haver generat les ocasions més clares de gol i haver dut el domini territorial pràcticament durant tota la confrontació. Els homes de Josep Ferré ‘Coco’ es van tornar a mostrar negats de cara al gol, i no van poder esgarrapar una victòria davant un rival directe per la part baixa de la taula classificatòria que manté els quatre punts de marge respecte als asconencs, que ara mateix són penúltims amb els mateixos punts que el Molins de Rei, que ha de disputar el seu partit davant el Vilanova aquest diumenge al matí a partir de les dotze del migdia.

El partit, que representava una bona oportunitat per als riberencs per tal d’esgarrapar la primera victòria de la temporada i començar a mirar cap amunt, va tenir dos accions on podia haver capgirat la sort en favor dels interessos locals però un cop el travesser i en l’altra l’assistent aixecant la banderola senyalitzant un fora de joc, que van protestar molt els de la Ribera d’Ebre, van evitar que els tres punts es quedessin a Ascó. Un punt, que tot i no ajudar a revertir la dinàmica d’aquest inici de campionat, trenca la mala dinàmica de les tres darreres setmanes en les quals no havia pogut sumar l’Ascó amb tres derrotes consecutives i mirant ja cap al partit que els enfrontarà aquesta setmana al camp de l’Atlètic Sant Just, que ara mateix és nové classificat amb vuit punts, sis més que els asconencs a la taula classificatòria a falta de disputar el seu compromís d’aquesta jornada al municipal del Vilar, aquesta mateixa tarde, contra el Valls.

El duel arrancava amb el domini territorial de forma evident en favor dels interessos dels homes de Josep Ferré ‘Coco’ que es bolcaven sobre els dominis escapulats, fins que gaudien de l’ocasió més clara del primer temps amb una rematada exterior des de fora l’àrea que anava a petar al travesser de la porteria europeista. Era l’ocasió més clara d’ambdós conjunts durant els primers quaranta-cinc minuts de joc, que es van caracteritzar per les reserves defensives de tots dos, arribant-se així al temps de descans, tot i gaudir els visitants de tres arribades que no podien sorprendre a Rojas, que tornava a defensar la porteria del conjunt riberenc, després de dos setmanes sense poder-ho fer.

A la sortida dels vestidors a la represa, l’Ascó conscient de que l’empat no li valia per intentar sortir de la darrera plaça de la categoria i aconseguir retallar distàncies amb la zona capdavantera, sortia molt ben col·locat sobre el terreny de joc i corregint les petites fisures al darrera que havien comés als primers quaranta-cinc minuts. De mica en mica, s’acostaven amb relatiu perill a l’àrea dels barcelonins fins que Albert Roca, rematava una acció molt protestada pels locals, quan se li assenyalava un fora de joc quan la pilota acabava al fons de la xarxa. No obstant això, i fruit dels millors minuts dels locals de cara a porteria contrària, Nacho va tenir una altra arribada que després de rematar creuat amb la seua cama esquerra trobava al porter visitant molt ben col·locat sota pals i aturava sense problemes. Als darrers compassos del partit, una entrada a destemps del visitant Sicu per darrera, deixava als escapulats amb un jugador menys sobre el terreny de joc, però no han pogut aprofitar els de Coco per buscar el gol que desencallés el partit.

FC ASCÓ, 0
CE EUROPA ‘B’, 0

FC Ascó: Rojas, Roda, Sergio Cáliz, Albert Roca, Arnau Cervelló, Ferran Meseguer, Jani (Nacho, 77′), Marc Blanch, Enric Cubells, Arkoh (Jawad, 89′), Konu.

CE Europa ‘B’: Martí, Manel, Sicu, Morlans, Boriko, Kengo (Marcel, 67′), Cucu (Michael, 82′), Sergi, Gabi (Jandro, 67′), Victor (Pablo, 89′), Buba (Cabezas, 89′).

Àrbitre: Víctor Virgili Esteban, assistit per Hamza Ajeob Khomsi i Gerard Closas Perelló del comitè tècnic arbitral del Vallés Occidental. Targetes per a Albert Roca (16′), Sergio Caliz (83’), Ferran Meseguer (89’) i el segon entrenador Josep Cabacés (59′) del FC Ascó i per a l’entrenador escapulat Jonathan Ruiz (62′). Roja directa a Sicu (89′) del CE Europa ‘B’.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la setena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: