IniciPoliesportiuTennis TaulaEl debut històric del Club Tennis Taula Tortosa haurà d’esperar

El debut històric del Club Tennis Taula Tortosa haurà d’esperar

ESPORTS // El CTT Tortosa haurà de seguir esperant per a poder competir per primera vegada en la seua història a la Segona Divisió Nacional de tennis taula, després dels acords que ha pres la Federació Espanyola de confeccionar un nou sistema de competició, a causa de la Covid-19.
Pel que fa a la nova categoria que estrenarà el club tortosí, s’ha fixat la data d’inici del 6 de març, que podria experimentar encara variacions, i que està supeditada als canvis que es poden produir en funció de les restriccions governamentals.

La Segona Divisió Nacional seguirà amb 14 grups de 10 equips. El CTT Tortosa està amb els de Saragossa, CN Helios, Publimax CAI Santiago T.M., School Zaragoza Global SPE, amb el CTT Barcelona, Lluïsos de Gràcia, CTT Igualada, i els lleidatans, CTT Borges Blanques i CTT Mollerussa Servisimó. Ara aquedarà dividit en dos subgrups de 5 equips per proximitat geogràfica o sorteig.
Es disputaran dos fases, una primera on cada subgrup es jugarà a doble volta en 4 jornades i una segona que representarà el play-off d’ascens i descens. Lluitaran en esta segona per l’ascens els tres primers de cada subgrup, amb un enfrontament entre segons i tercers. Els guanyadors tindran com a rivals els primers. Se disputaran les posicions de l’1 al 6, i els dos primers optaran al play-off d’ascens, en escenari neutral designat per la Federació Espanyola i a tan sols un partit.

Els quarts i quints de cada grup, s’enfrontaran als de l’altre i els derrotats perdran la categoria. El sistema de joc serà swaithling reduït sense doble, amb dos punts per victòria, un per empat i zero amb la derrota.

 

Oportunitat històrica

Els responsables de l’entitat tortosina van aprofitar l’oportunitat de la renúncia a la categoria de l’Aura Energia-Ganxets de Reus, i van adquirir els seus drets per a ocupar el seu lloc a la Segona Divisió Nacional. L’equip reusenc havia ocupat el del Nàstic per la renúncia a la Primera Divisió i dixava el seu lloc vacant a Segona. El Club de l’Oficina-CTT Tortosa, com es denominarà l’equip, estarà format per un grup de jugadors, alguns molt experimentats com Jaume Querol i Arcadi Martínez i el seu fill Joan, una de les més fermes promeses de tennis taula ebrenc, amb Juan Carlos Muñoz i Miguel Ayora, que formaran la columna vertebral de l’equip. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 28

Últimes notícies