IniciFutbolFutbol internacionalEl FC Bayamon del galerenc Delfi Ferreres perd a les semifinals de...

El FC Bayamon del galerenc Delfi Ferreres perd a les semifinals de la Liga de Puerto Rico

El FC Bayamón, campió de la CONCACAF Caribbean Club Shield 2022, que dirigeix el tècnic galerenc Delfi Ferreres, no va poder classificar-se per a la gran final del torneig masculí de la Liga Puerto Rico (LPR) de la Federación Puertorriqueña de Fútbol (FPF), al sortir derrotat davant el Puerto Rico Sol en la tanda de penals, en partit disputat a l’Estadi José Figueroa Freyre de la Sultana del Oeste, i, per tant, no podrà revalidar el títol aconseguit la passada temporada.

El FC Bayamón es va avançar en el marcador, amb un gol del component de la selecció Gerard Díaz al minut 42, arribant al descans amb una mínima renda favorable. Els locals van reaccionar a la segona meitat i van igualar el marcador (1-1) amb gol de Jeymar Díaz al minut 54, resultat amb el qual va finalitzar el partit, arribant-se a la tanda de penals.

Bayamón FC va fallar en el seu primer intent i Puerto Rico Sol va marcar en tots els seus, per a un definitiu 5-3, i obtenir el passaport per disputar la final on tindrà com a rival al Metropolitan FC.