IniciFutbol4ª CatalanaEl filial de l’Amposta patix davant un seriós Alcanar però manté el...

El filial de l’Amposta patix davant un seriós Alcanar però manté el lideratge (1-2)

Partit que va respondre a les expectatives. Un inici del duel devastador per part dels ampostins. Tot i desplaçar-se amb nombroses baixes, van poder inaugurar el marcador arran d’un penal molt clar, per unes mans, i a la sortida d’un córner, fet que els situava amb dos gols de marge als set minuts de joc.

L’Alcanar se sobreposava i aconseguien refer-se i tenien un penal sobre els vint minuts de confrontació, en una jugada dividida dins l’àrea, que malgrat tot no aconseguien a transformar en gol. Això i els dos gols encaixats van fer mal als blau-grana. Este fet el van aprofitar els blanc-i-negres per a generar diferents situacions que no podien aprofitar. En una mala cessió al porter, s’originava l’acció de l’1-2 abans d’arribar a l’equador del matx.

Durant la represa, este gol els va esperonar i van buscar amb insistència el gol de l’empat, fet que propiciava que, a la contra, tinguessen les situacions per a matar el partit, entre elles, una rematada al travesser.

El tècnic ampostí Andreu Cano es mostrava satisfet per una victòria molt treballada “sabíem que seria un partit complicat. Tot i les baixes, ens vam saber sobreposar, i crec que vam fer un inici de partit on els vam desbordar per complert i abans dels deu minuts aconseguíem dos gols que a la postre serien definitius. Vam sortir molt intensos i penso que el penal és molt clar per unes mans que intercepten la pilota en direcció a porteria i gairebé sense temps a digerir el gol, arran d’un córner, un defensor s’introduia la pilota dins a la seua pròpia porteria i ens incrementava el resultat favorable. A partir d’allí, l’Alcanar va disposar d’un penal que el van fallar i entre els dos gols nostres i la pena màxima fallada crec que ells van baixar i natros vam controlar el transcurs del partit i vam disposar de grans ocasions per a matar el duel, en vàries situacions d’uns contra uns amb el porter que no vam saber resoldre i això ho vam acabar pagant car. En una acció desafortunada del central cap al porter, li donava al davanter d’ells que es quedava completament sol i aconseguia el gol que els tornava a fer entrar al partit” ens comentava Cano del que va deparar la primera meitat. “A la caseta, ja els vaig advertir que ells sortirien molt forts a buscar el gol de la igualada, amb la Fanecada amb molta gent després de molt temps sense poder disputar un partit a casa per les circumstàncies dels aiguats que tots coneixem. Vam saber ressistir durant el primer quart d’hora en el qual sortien en tromba. Després d’aquest assetjament, vam tornar a equilibrar la situació i vam tornar a generar arribades a la contra, entre elles una rematada al travesser, però no vam saber tancar el partit i el darrer quart de confrontació ells van penjar moltes pilotes a l’àrea que ens van fer patir molt, però vam poder aconseguir una victòria molt treballada. Me’n vaig anar molt content, perquè la categoria és molt més complicada que la gent no es pensa i aquesta setmana a les 12 del migdia intentarem competir al màxim davant el Pinell, que penso que és el millor equip de la categoria per potencial” ens explicava Andreu Cano.

CF ALCANAR, 1
CF AMPOSTA ‘B’, 2

CF Alcanar: Xavi Reverter, Jordi, Ion, Guillem, Jonathan, Sergi José, Àngel, Andreu, Oriol, Adrià, Vidal. També: Aleix, Jordi Antonio, Dani, Albert.

CF Amposta ‘B’: Pina, Adrià, Albert Sabater, Ortiga, Pau Sánchez, Pol, Ortí, Juanjo, Dani Fatsini, Manu, Versiano. També van jugar: Gerard (ps), Cristian, Eril, Robert, Drago, Aleix, Ricard, Pani.

Àrbitre: Karim Ouhmou, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per als locals Àngel (36’), Jonathan (43’), Vidal (46’), Adrià (57’) i Albert (89’) i per part visitant a Dani Fatsini (48’), Adrià (53’), Pani (60’), Versiano (72’), Juanjo (79’), Cristian (82’), Gerard (86’) i Pol (90’+5’).

Gols: 0-1, Versiano (p) (5’); 0-2, Ion (pp) (7’); 1-2, Àngel (34’).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la segona jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: