IniciAtletismeCurses de MuntanyaTorna la tradicional prova de la Cursa de les Fites a la...

Torna la tradicional prova de la Cursa de les Fites a la Pobla de Massaluca

L’Associació Esportiva Massaluca organitza de nou la tradicional Cursa de les Fites, que torna després del parèntesi del 2021, amb la disputa de la catorzena edició, serà l’onzena puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre.

Els participants tindran tres alternatives amb una cursa llarga de 25 quilòmetres, amb 1.100 metres de desnivell en categoria absoluta, la cursa express de 18 quilòmetres i 700 metres de desnivell, per a categoria júnior i absoluta, i la marxa amb 13 quilòmetres, i 350 metres de desnivell en totes les categories. També s’organitzen cures en categoria cadet (entre 15 i 16 anys), de 9 quilòmetres i 350 metres de desnivell i categoria infantil (entre 13 i 14 anys), de 5 quilòmetres i 250 metres de desnivell.

La sortida s’efectuarà des de la plaça de l’Ajuntament, i els participants de la Cursa Llarga, Cursa Junior i Cursa Express ho faran a les 9:30 hores i els de les curses cadet, infantil, express i marxa a les 9:45. El lloc de concentració serà a la plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca 15 minuts abans de la sortida i els participants hauran d’estar situats a la zona de control de sortida.

El recorregut transcorrerà per senders i camins, amb vistes panoràmiques espectaculars del Matarranya i l’Ebre, passant per zones històriques de la Guerra Civil, incloent-hi algunes trinxeres. Després de la sortida des de la plaça Major, els participants de la Cursa Llarga, continuaran per Bassa Carrasca, Punta de les Taralloles, Vallmala/Campamento Esperanza, Terrós de Sucre, Punta de Capellans, Barranc del Moro, i tornada a la plaça Major on estarà instal·lada la meta. Els inscrits rebran una samarreta commemorativa de la prova i una ampolla de vi “Font calenta”, exclusiva de la Terra Alta.

En la Cursa Llarga hi haurà premis pels 3 primers i 3 primeres de la categoria absoluta, al primer i primera de la resta de categories, i també al primer soci i sòcia de l’Associació Esportiva Massaluca. En la Cursa Express, Cadet, Infantil, Curta i Marxa hi haurà premis als 3 primers i primeres classificats.

En l’última edició disputada el 2020 es van imposar en la Cursa Llarga absoluta Aitor Tomàs (CE Ulldecona) i Gemma Colomè (Borges Trail).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 75

Últimes notícies