IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del CD Tortosa certifica l'ascens a 3a catalana a falta...

El filial del CD Tortosa certifica l’ascens a 3a catalana a falta d’una jornada

TORTOSA // Quan encara resta una jornada per finalitzar la lliga al grup vintè de la Quarta Catalana, el filial del CD Tortosa, s’ha proclamat campió, aconseguint l’ascens per jugar la pròxima temporada a la Tercera Catalana.

L’equip tortosí dirigit per Òscar Rumense i Paco Antó es va imposar de forma clara i contundent per 0-7 al filial de l’Olímpic Móra d’Ebre, en partit de la sexta jornada, disputat al municipal de Mòra d’Ebre. Els visitants ja dominaven al descans amb els gols marcats per Dome al minut 20; Aaron Gómez al 24 i Aleix Salvadó al 32. A la segona part va seguir el domini roig-i-blanc, i la diferència va augmentar amb el gol de Yaw Nti al minut 76. Ja en la recta final es va consumar la golejada superant en tres ocasions més al porter Àlex López, per part d’Agustí Nacher al minut 76, Dome al 83 i Sergi Sola al 86.
Pel que fa a la resta de la jornada en l’altre duel de filials l’Ametlla de Mar s’ha imposat per 1-2 a La Cava, i l’Ebre Escola Esportiva B i el Xerta han empatat a 2.

El pròxim dissabte l’equip tortosí rebrà a les 19:00 hores al municipal Josep Otero en la sèptima i última jornada a La Cava B, partit ja de tràmit per celebrar el títol. El Tortosa B, amb 29 gols a favor i 5 en contra, ha guanyat els cinc partits disputats i suma 15 punts, 5 més que el Jesús Catalònia B, després que el Comitè de Competició hagi desestimat el recurs presentat pel club jesusenc del partit que va enfrontar als dos equips ala tercera jornda, que finalitzava amb triomf roig-i-blanc per 5-1.