IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del Gandesa es situa líder de 4a catalana en golejar...

El filial del Gandesa es situa líder de 4a catalana en golejar al debutant la Galera

El Gandesa B de Sergi Vidal, que ha passat a ser l’entrenador de l’equip filial durant aquesta temporada després de la reestructuració que han patit els conjunts gandesans, s’ha situat nou líder de la categoria després de golejar sense massa problemes al debutant la Galera per un contundent 5 a 1.

Partit sense massa història en el debut del CF Gandesa B davant la seva afició en un partit on van controlar el joc en tot moment, al marge d’uns primers compassos on acusaven els nervis de no haver competit durant un any i mig. Tot i això, amb un conjunt terraltí que va veure com els galerencs generaven una arribada clara de perill als primers minuts de la confrontació amb ú contra ú que el porter gandesà Miky Roch desviava a córner. A partir d’aquest ensurt de mica en mica es van assentar sobre el terreny de joc i als tretze minuts trobaven el camí del gol en la primera arribada clara als dominis de Víctor Tomàs: Servei de falta lateral de Oriol Salvadó que era rematada al fons de la xarxa per Adrià Suñé. Aquest gol donava confiança al conjunt de la capital de la Terra Alta, que abans del segon gol tenien un avís previ en una rematada des de la frontal d’Oriol Salvadó que sortia fregant el pal i acte seguit, un córner tret pel mateix Oriol Salvadó era desviat per un defensa al fons de la seva pròpia porteria (21′). Quan semblava que els de Sergi Vidal tenien el partit colla avall, Alin Matei sorprenia gairebé a tothom amb un centre-xut que ajustava les diferiències al marcador (28′). L’ensurt de la tarde, es va produïr al fil del descans quan una topada fortuïta al mig del camp va provocar la caiguada al terra d’un jugador visitant amb tan mala fortuna que se li va sortir l’espatlla del lloc, tenint que ser evacuat en ambulància a un centre sanitari, marxant amb la incertesa del marcador curt al descans.

Només sortir dels vestidors, als tres minuts de joc una internada de Ramon Luz acabava en una falta dins l’àrea. El mateix jugador era l’encarregat d’anotar des del punt de penal el 3-1. A partir d’aquí el domini local va ser total, amb un bon grapat d’arribades que no s’acabaven de materialitzar, fins que al 84′ i 89′, primer Gerard Ferré i després Daniel Machado aconseguien unflar el marcador final i la golejada gandesana.

El proper dissabte el filial gandesà tornarà a jugar al municipal de la capital de la Terra Alta, rebent al Tivenys, sisè classificat amb 4 punts, mentre la Galera rebrà a casa al filial del Camarles cercant la primera victòria de la temporada després d’un empat i una derrota.