IniciFutbol salaEl Flix FS cau davant el Nàstic de Tarragona i consuma el...

El Flix FS cau davant el Nàstic de Tarragona i consuma el descens a segona (4-9)

El Flix FS no va poder arribar a la final per a intentar mantenir-se a la primera divisió de futbol sala i va veure com el potencial ofensiu del Nàstic de Tarragona, segon millor classificat del grup 12 de segona divisió, va ser capaç d’aixecar un 4-0 amb que s’havien situat els riberencs als primers 11 minuts de confrontació i abans del descans ja capgiraven el tanteig amb un 4-5.

El partit no podia començar millor pels roig-i-blancs que veien com amb tant sols vuit minuts de joc gràcies a la pressió asfixiant dels jugadors i de les errades per nervis del conjunt grana aconseguien encaminar el resultat amb un efectiu treball dels homes de Jordi Castellví. Juanjo al primer minut i acte seguit amb una canonada de Ferran assestaven un cop moral important per als de la capital de província, que poc més tard veien com Marc Climent (9′) i Aleix (11′) situaven un còmode avantatge de 4-0 pels riberencs. Lluny d’enfonsar-se els grana trobaven en una acció afortunada després d’un servei de banda, que els hi quedava mort i Pau escurçava distàncies en la jugada immediatament posterior al 4-0. El gol els hi donava ales i confiança als tarragonins que arran de dos contracops molt ben portats ajustaven les distàncies amb dos gols d’Oriol (14′) i Miguel a tres minuts d’arribar al descans. Hi havia semifinal de nou. Aprofitant la inèrcia els de Miguel López aprofitaven per situar l’empat a falta de dos minuts per marxar als vestidors en una vaselina perfecta de David Batista i amb un doble penal aconseguien situar-se per primer cop per davant al marcador en la darrera acció del primer temps quan Hugo ficava el 4-5 que deixava tocats anímicament als de la Ribera d’Ebre, que se les prometien molt felices a l’inici del partit.

A l’inici de la segona meitat sortien els de Jordi Castellví a intentar empatar, però de nou en el primer atac visitant Eloy sorprenia ampliant la renda al marcador (21′). A partir d’aquí els intents flixancos per a tornar a marcar topaven un cop darrera l’altre amb l’ordenada defensa visitant que no hi havia manera de superar veient com passaven els minuts i no podien tornar a entrar al partit. A la recta final, amb el Flix abocat a l’atac a la desesperada, primer Pol (33′) i després Oriol i David Salgado al darrer minut de l’encontre finiquitaven el duel amb el resultat que ja seria definitiu i que suposa el primer descens de la història del Flix a la categoria immediatament inferior.

Ara el Nàstic disputarà la final d’ascens davant els Guiamets (que es va jugar en la darrera jornada al grup 11 l’ascens amb el Batea) que va aconseguir classificar-se després d’eliminar al Vila-rodona (segon millor del grup 13) en un partit frenètic on després d’aconseguir situar-se amb un 2-5 favorable en el darrer minut dos gols dels de l’Alt Camp van donar gran emoció al tram final salvant en la darrera jugada del partit el porter Albert Segura un servei de doble penal. La final per ascendir es disputarà el proper diumenge a partir d’un quart de set de la tarda al pavelló municipal de Salou.

FUTBOL SALA FLIX, 4 (4)
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, 9 (5)

Futbol Sala Flix: Pau Munté, Luka, Juanjo, Ferran Llop, Marc Climent (cinc inicial). També van jugar: Robert, Nico, Oriol Rosich, Aleix, Joan (ps), Marc Fontanilles.

Gimnàstic de Tarragona: Pol, Pau, Oriol, Xavier, David Batista (cinc inicial). Eloy, Miguel, David Gabriel, Adrià, Arnau, Hugo, David Salgado.

Àrbitre: Joan Solà Verdiell amb Alexia Ferrando Copovi de jutge assistent (delegació de les Terres de l’Ebre). Va amonestar pel Futbol Sala Flix a Nico (6′), Ferran Llop (18′), Oriol Rosich (36′) i a Marc Climent (2) (23′) i pel Nàstic de Tarragona a Hugo (25′) i Oriol (30′).