IniciFutbol salaEl FS Amposta es deixa remuntar un 5-1 i acaba cedint davant...

El FS Amposta es deixa remuntar un 5-1 i acaba cedint davant un rival directe

Veure per creure. Quan s’havien posat les coses clarament de cara per al FS Amposta i tenien el partit molt coll avall durant un primer quart autoritari on completaven un molt bon partit, que els permetia situar-se amb un contundent 5-1 al marcador, els de Víctor Romero veien com arran de dos gols en el mateix minut s’enganxaven els lleidatans al partit amb el 5-3 amb què s’arribava al descans.

Andreu marcava el primer gol ampostí quan només s’havien disputat quatre minuts, un avantatge que ampliaven Xavi Malagón (10) i Carlitos (13) que semblaven encaminar la victòria dels de la capital del Montsià. Tot i això, escurçaven distàncies els lleidatans mitjançant Lluís (que s’acabaria convertint en un autèntic malson per als defensors ampostins sent autor de cinc dels set gols del seu equip) al quart d’hora. Els nois de Víctor Romero, no es deixaven intimidar per aquest gol i fruit d’un joc vistós i vertical que els permetia generar nombroses arribades ho aprofitaven per ampliar la renda i situar el 5-1 després dels gols d’Àlex Sabaté (15) i Anguera (16) que semblaven donar un cop d’efecte definitiu. No obstant això, dos gols en un minut de temps (17) mantenia la incertesa al descans després dels gols de Gerard i Lluís de penal.

Durant la represa la precipitació i les presses li van jugar una mala passada a l’Amposta davant un rival que anava de menys a més durant el partit. Als set minuts, Lluís de nou ajustava el marcador amb el 5-4. S’obria un escenari diferent de partit, amb els locals molt nerviosos i els de la Terra Ferma crescuts. Tot i això s’arribava al tram final, quan de nou Lluís assestava un cop psicològic molt dur amb l’empat a 5 quan restaven tan sols dos minuts per a la conclusió. Això feia arriscar al conjunt local ficant-se amb el porter-jugador i en dues pèrdues de pilota primer Lluís completava el seu recital anotador donant-li la volta al tanteig i en la darrera jugada Anton es feia un autogol que tancava el partit.

La propera jornada:

Els ampostins, als que els ha tocat fer teràpia de grup després d’aquesta derrota amarga que van encaixar davant la Sentiu, afrontaran un desplaçament complicat a la pista del Lleida Esportiu (quart classificat del grup amb 10 punts). Serà un partit on tenen més a guanyar que a perdre. Arrancarà dissabte a partir de les 20 hores del vespre amb arbitratge a càrrec de Sergi Caubet Milla i Adrià Sanmartí Luque, amb Eric Brando Sánchez, tots tres del comitè tècnic arbitral de Lleida Oest.