IniciFutbol salaEl FS Batea remunta a la represa i suma la seva quinzena...

El FS Batea remunta a la represa i suma la seva quinzena victòria consecutiva

Era un partit que tenien marcat al calendari el FS Batea, davant un rival que juga molt bon futbol sala com el FC Ascó, com així va ser. Els bateans, que van acusar dificultats ofensives durant tota la primera meitat van arribar al descans per darrera al marcador, sobretot per l’encertada actuació del porter Jordi Garcia, un dels jugadors del partit. A l’inici de la represa, tres gols en quatre minuts capgiraven la situació per als de la Terra Alta, que tot i així van haver de patir fins al final per aconseguir una treballada victòria que els assegura la promoció d’ascens a primera catalana i el fet d’arribar a la darrera jornada amb opcions matemàtiques d’optar al títol de campions de lliga i aconseguir l’ascens directe a la categoria immediatament superior.

El plantejament de ‘Pete’, tècnic del FC Ascó, va posar en serioses dificultats als bateans que no es trobaven gens còmodes sobre la pista i no trobaven el joc que els ha caracteritzat fins ara a la lliga. Fruit d’aquesta dinàmica, els atacs asconencs topaven davant l’espectacular actuació de Gerard Casadó fins que a falta de cinc minuts per al final Thiago recollia una pilota a la frontal de l’àrea que acabava al fons de la porteria del Batea i els donava avantatge als riberencs al descans.

A la represa, els d’Antonio Blas, lluny de posar-se nerviosos després de la primera meitat on no els hi va sortir pràcticament res, van fer una passa endavant i amb uns deu minuts desbordants li donaven la volta al partit arran de tres gols en quatre minuts. Calvo restablia l’empat afusellant des de l’interior de l’àrea amb una rematada creuada que superava al porter asconenc. El gol descol·locava als de la Ribera d’Ebre i esperonava als de la Terra Alta, que aprofitaven el servei en curt del porter per a interceptar i muntar una contra letal per la dreta on Romu assistia al centre de l’àrea on Nil afusellava l’1-2 un minut més tard. En ple assetjament visitant, tres minuts després, Marcel marxava en acció individual des del mig del camp, es presentava sol davant Jordi Garcia i assistia a l’esquerra per a Romu que marcava a plaer el tercer (29′). Tot i això, l’Ascó va reaccionar d’immediat i ajustava les distàncies un minut després mitjançant Ferran Ramos. Això donava lloc a deu minuts finals frenètics, on les intervencions defensives i l’actuació del porter Alanyà van evitar l’empat que van tenir a tocar els asconencs, en una volea espectacular de Ferran Ramos a la sortida d’un córner que botava sobre la mateixa línia de gol, després de la intervenció del porter bateà en desviar la pilota al travesser. En la recta final, l’expulsió per doble groga de Ramos (35′), no va poder el Batea tancar el partit que va tenir emoció fins al darrer suspir. Quinzena victòria consecutiva dels terraltins, que ara s’ho jugaran tot en les tres jornades que resten per aconseguir un ascens històric.

Podeu veure la classificació del grup 11 de segona divisió de Tarragona després de dinou jornades disputades de lliga, clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

Compromís a priori assequible el que disputaran el proper dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda davant la visita del filial del FS Flix, tercer classificat per la cua, i que a la primera volta ja va caure àmpliament derrotat davant els bateans per 0-21. Els de la Terra Alta, jugaran al seu fortí on aquesta temporada ha sumat tots els punts en disputa en els nou compromisos que han disputat. Li resten el partit davant els riberencs, el darrer desplaçament de lliga a la pista de l’Ampolla i el darrer partit davant els Guiamets, on s’hi jugaran la lliga previsiblement.