IniciFutbolFutbol femeníLa Rapitenca femení s'agrada i goleja al coer de la categoria

La Rapitenca femení s’agrada i goleja al coer de la categoria

Va fer els deures la Rapitenca femení al camp del coer de la categoria i va aconseguir una golejada forjada amb tres gols a cada meitat, que poc va tardar en trencar la igualtat al marcador quan als cinc minuts Gemma convertia el primer gol rapitenc. Abans del descans, dos gols de la màxima realitzadora de les de la Devesa, Naiara Sorribes, deixaven el duel vist per sentència en arribar a l’equador del xoc (15′) i als (39′) que posaven de manifest la superioritat davant un conjunt que ha sumat sis punts aquesta temporada (la victòria per 1-0 davant el Reus de Tota la Vida i la dels ‘despatxos’ davant el Tancat ja retirat).

Les jugadores dels dos equips mantejant a la portera local. Foto: UE Rapitenca

A la represa la superioritat rapitenca va seguir sent la nota que va marcar el partit i fruit de dos gols en un minut, en el darrer quart de partit, que arribaven en una acció desafortunada d’una defensora local que es feia un autogol i gràcies a Naiara Sorribes (75′) s’encaminaven cap a la golejada que va completar quatre minuts més tard Sorribes completant la seua actuació amb quatre gols més en el seu compte particular. L’entrenadora rapitenca Noèlia Ontañon comentava que “sempre s’ha de tenir respecte a tots els rivals i podia ser un partit trampa davant el coer de la categoria. Les dimensions del camp no ens afavorien al tractar-se d’un camp petit i nosaltres no ens sentim còmodes en aquest tipus de camps. Tenint en compte els condicionants vam sortir al camp dominant tot i no estar gaire encertades de cara a porta” ens apuntava la tècnica de les del Montsià que afegia que “jo els hi vaig dir al descans que era un partit que teníem que buscar quelcom més de cara als dos darrers partits de lliga, treballar com si fos un entrenament i no només buscar gols, buscant una circulació d’una banda a l’altra, donar-li rapidesa i fluïdesa a les transcisions i durant la segona meitat ho vam dur a terme“.

Podeu veure la classificació actualitzada després de la vint-i-quatrena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior:

El Cubelles no es presenta a Santa Bàrbara

Les dificultats per a poder completar la convocatòria va ser el principal impediment que va propiciar la suspensió del partit de la Plana davant el Cubelles. Les del Garraf es van desplaçar a signar l’acta i ara quedarà pendent de la resolució del comitè de competició, que en aquests cassos segurament li donarà el partit per guanyat a les de les Terres de l’Ebre per 3 a 0 un fet que li garantirà a les noies d’Agustí Martí ‘Garcho’ la cinquena posició de la lliga, en una magnífica estrena a la categoria.