IniciFutbol salaEl FS Flix encadena la segona victòria consecutiva davant un necessitat Lligallos...

El FS Flix encadena la segona victòria consecutiva davant un necessitat Lligallos (4-3)

Segon triomf consecutiu del FS Flix en el duel de rivalitat ebrenca davant un necessitat Lligallos que va ficar-los les coses difícils als riberencs que fins a falta de cinquanta segons per acabar el compromís, gràcies a un gol in extremis d’Oriol desnivellaven finalment el marcador per als roig-i-blancs.

L’inici del partit va ser elèctric i semblava ficar-li les coses de cara als de la Ribera d’Ebre quan arran d’una falta Ferran la convertia en gol al primer minut i en l’acció posterior amb una rematada creuada Oriol transformava el segon. Tot i això, els visitants demostraven que no seria un partit fàcil per als locals i en l’acció immediatament posterior aconseguien escurçar les diferències al marcador gràcies a una rematada de Llosa (3′). Després d’aquesta intensitat inicial amb tres gols en tres minuts de joc, el partit es va anivellar i les ocasions s’anaven succeint davant les porteries però les intervencions dels porters evitaven qualsevol moviment més a l’electrònic.

No era fins a una interessantíssima segona meitat quan el marcador es tornava a moure. Els primers a marcar van tornar a ser els locals en una acció de Luka que pràcticament li servia el gol en safata per a Nico que anotava el tercer gol riberenc quan es duien set minuts de la segona meitat. Els de Carlos Monserrat, però no es donaven per vençuts i van treure el porter-jugador sobre el terreny de joc, un factor que els era fonamental per arribar a empatar l’encontre mitjançant Aarón (33) i Alfred (39), premiant així l’esforç dels camarlencs en un segon temps amb un ritme frenètic dels dos equips. Quan tot semblava decidit amb l’empat a 3 al marcador, Oriol es va traure del barret un xut creuat que feia esclatar a l’afició flixanca a falta de 50” per a la finalització de l’encontre. Encara hi hauria temps per a la gran aturada del partit, quan Joan Palazón es convertia en l’heroi del partit evitant el gol de l’empat davant Alfred que li rematava a boca de canó.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

Un Flix en ratxa visita la setmana vinent la pista d’un dels conjunts que ha arrencat la temporada amb més problemes, el CFS Reus, situat ara mateix tancant les places de descens amb tan sols 4 punts després de set jornades de lliga. El partit avaluarà la trajectòria positiva dels riberencs que han encadenat dues victòries consecutives i en cas de sumar a la pista dels de la capital del Baix Camp s’estabilitzarien en una zona còmoda a la classificació els homes de Jordi Castellví. El partit s’iniciarà a partir de dos quarts de set de la tarda al pavelló municipal polilleuger Alberich.