IniciFutbol salaEl Roquetes goleja i aprofita l'empat del Riudecanyes per quedar-se líder en...

El Roquetes goleja i aprofita l’empat del Riudecanyes per quedar-se líder en solitari

La victòria a domicili a la pista del Rapitenc (4-8) combinat amb l’empat contra pronòstic del fins ara líder Riudecanyes que va poder salvar la igualada al darrer minut davant l’Inter Pallaresos (1-1), li va donar al CFS Roquetes la possibilitat de situar-se líder en solitari de la categoria després de set jornades disputades.

En una acció d’estratègia materialitzada per Moha els roquetencs es posaven per davant al marcador als primers compassos de partit (2′). Tot i tenir el control territorial els roquetencs veien com arribava el gol de l’empat de Tahar que treia profit de la indecisió defensiva visitant. Però després de treure de centre s’originava l’acció del segon gol de Jaume Cuella que assestava un cop psicològic als locals, que veien com abans de finalitzar el primer temps Quique traduïa el domini visitant amb el tercer gol del partit als 15′. Amb aquest resultat d’1-3 s’enfilava cap als vestidors.

Dos gols consecutius dels groguets tan sols arrancar la segona meitat, ampliaven les diferències mitjançant Jaume Cuella (22′) i Michael (23′) i deixaven el duel vist per sentència. Tot i aixó, Tahar donava un mínim alè d’esperança per als mariners amb el seu segon gol als 24′. Una situació que no inquietava als del Baix Ebre, que controlaven el ritme del partit fins que Jaume Cuella completava el seu ‘hat-trick’ particular (32′) i els tornava a situar amb quatre gols de marge. Als cinc darrers minuts de partit Llorca feia el tercer gol rapitenc (35′) respost per David que tornava a situar el +4 (35′), alternant el joc de cinc els dos conjunts en aquesta fase del partit. Moha (38′) ampliava la renda per als roquetencs que finalment encaixaven el quart gol local obra d’Andrei (38′).

Sala de premsa:

Per al tècnic local Francesc Calduch el partit “sabíem que per l’entitat del rival se’ns presentava un partit complicat, com així va ser. És un dels millors equips de la lliga i ho va demostrar. Vam intentar plantejar-los-hi un partit tancats en defensa i sortint a la contra, però no vam poder frenar als bons jugadors que tenen” ens comentava el tècnic rapitenc que reconeixia que “estic molt satisfet de la segona part que vam realitzar, tractant-los de  a  tot i encaixar dos gols d’immediat. Ens vam saber sobreposar i vam intentar fer-los front tot i dominar totes les facetes del joc” apuntava Calduch que afegia que “ara després de passar el ‘Tourmalet’ d’haver jugat contra els tres primers classificats ens venen partits de la nostra lliga per a sumar punts i estabilitzar-nos. A poc a poc anem recuperant jugadors que ens han de servir per mirar amunt” sentenciava l’entrenador del CFS Rapitenc.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

Els roquetencs, que tan sols han cedit un empat en set jornades, rebran la setmana vinent a la seva pista la visita de l’Alforja B, que ve de perdre davant el Torredembarra per un ajustat 4-5. Els tarragonins són setens classificats amb 10 punts, a nou dels del Baix Ebre que lideren ara mateix la taula classificatòria. El partit s’iniciarà a partir de dos quarts de vuit de la tarda al pavelló municipal roquetenc. D’altra banda el CFS Rapitenc es desplaça a Cornudella de Montsant, davant un dels conjunts capdavanters del grup com el Priorat Nord (sisè classificat amb 10 punts) en una sortida complicada, però amb la intenció de poder trencar la dinàmica negativa de cinc jornades sense guanyar (2 punts dels darrers 15). El partit s’iniciarà a partir de dos quarts de vuit del vespre.