IniciAtletismeRunning SèriesSales i Caballé als 10 quilòmetres i Torrent i Martí als 5,...

Sales i Caballé als 10 quilòmetres i Torrent i Martí als 5, s’imposen a la Cursa del Balcó de Deltebre

Més de 200 participants van prendre part en la Cursa del Pont de Deltebre, última del calendari de la Running Séries Terres de l’Ebre, disputada a Deltebre i Sant Jaume d’Enveja.

En la modalitat dels 10 quilòmetres, els guanyadors van ser l’atleta de La Galera, Llorenç Sales, en la categoria sènior masculí, amb un temps de 32’06”, seguit per Musa Sowe amb 33’11”. El tercer classificat ha estat Azziz el Jihaoui, 35’30”. La primera classificada va ser Gemma Caballé de l’Ampolla, amb un temps de 44’13”, la segona classificada, Núria Turtós amb, 44’19”, i la tercera  Clàudia Ferré, 44’48” . Els participants van destacar el recorregut de la cursa que, en gran part, va transcorre per la vora del riu Ebre. Pel que fa a la cursa 5K, es va imposar l’atleta arbequí, Pol Torrent, amb un registre de 15’36”, i la primera classificada femenina Ruth Martí , 20’31”.

També va representar tot un èxit amb molta acceptació, la cursa Kids amb una vuitantena d’inscrits. La Cursa del Pont va fer també un homenatge a Lluís Castells i a Xavier que van tornar a completar la Running Series Terres de l’Ebre amb el mèrit d’haver-la realitzat amb Lluís com a corredor i Xavier assegut a la cadira de rodes.

Pel que fa a la classificació general han finalitzat com a campions, Musa Sowe i Gemma Colomé en els 10 quilòmetres, i David Roda i Ruth Martí en els 5.