IniciFutbol salaEl FS Flix suma per segona setmana consecutiva (6-6)

El FS Flix suma per segona setmana consecutiva (6-6)

El FS Flix va sumar per segona setmana consecutiva després de derrotar en el derbi comarcal al Móra d’Ebre a domicili (2-4) i ser capaços de ressistir davant un dels principals candidats a lluitar per les primeres places com el Castellvell del Camp, que arribava a aquest partit amb dos victòries i una derrota davant l’actual líder de la competició el sorprenent Batea.

El partit va tenir un inici elèctric, avançant-se el conjunt local en la primera arribada a l’àrea visitant, fruit d’una rematada potent de Ferran Llop, que seria protagonista del partit sent l’autor de quatre dels sis gols del seu equip. Pràcticament, en la següent acció atacant els visitants establien l’empat amb un autogol del propi Ferran Llop, que es refeia d’aquesta involuntària acció fent el 2-1 al minut següent. La intensitat que es va poder viure en els compassos inicials, li donava el torn de rèplica als dels Baix Camp, que mitjançant una acció al segon pal tornaven les taules al marcador al minut següent. Després d’aquesta arrancada boja de la confrontació el partit es va equilibrar fins que tornava a aparèixer Ferran per a marcar el 3-2 fruit d’una acció ben combinativa per l’equip de Jordi Castellví, que seguia mostrant una molt bona imatge. Però en una acció on els locals reclamaven que s’havia d’haver aturat el partit, per a senyalitzar les cinc faltes, els visitants sacaven molt ràpidament i aprofitaven la fragilitat defensiva local, per a situar l’empat. El Flix, sortia del partit i en l’acció immediatament posterior, quan tan sols havien passat 30 segons, encaixaven el quart amb el que els tarragonins capgiraven la situació per primer cop durant el partit. En el darrer minut, Mourad aprofitava per a ampliar l’avantatge amb el 3 a 5 que complicava la situació per als interessos riberencs.

Al descans, els locals van fer un reset i es van aïllar de la crispació que havia motivat l’acció de l’empat a tres i que havia provocat cinc minuts de desconcert. Tant era així, que sortien molt endollats com a l’inici del matx i li tornaven a donar la volta al partit amb tres gols en quatre minuts. Primer era en una canonada de Marc Climent que en refús s’introduïa dins la seua pròpia porteria Joan Gomís, i al minut següent Luka al segon pal empentava la pilota i feia el 5-5 als 24′. Tan sols, tres minuts més tard, en la senyalització de la cinquena falta visitant, Ferran sorprenia amb una potent rematada al primer pal i capgirava la situació al marcador de nou. A partir d’aquí, el Castellvell va arriscar amb el porter-jugador que a les acaballes, quan feien falta menys de dos minuts per a la finalització del temps, en una acció a pilota aturada que es quedava morta dins la frontal, el jugador Cristian que feia de cinquè home, afusellava dins l’àrea i establia l’empat que ja resultava definitiu.

El Flix, que es recupera després d’haver sumat quatre punts dels darrers sis possibles, visitarà la setmana vinent el Morell en la intenció d’allargar la bona dinàmica de les darreres setmanes. Abans, però, visitaran al Móra la Nova de segona catalana en la primera eliminatòria de Copa Tarragona, en un derbi que es jugarà a partir de dos quarts de set de la tarde de dissabte.

FS FLIX, 6
CF CASTELLVELL DEL CAMP, 6

FS Flix: Pau Munté, Ferran, Marcos, Andrew, Marc Climent. També van jugar: Hugo, Ivan Descarrega, Juanjo Muñoz, Robert, Luka, Eric (ps).

CF Castellvell del Camp: Andreu, Mourad, Moha, Cristian, Marc Rosich. També van jugar: Lupión, Joan Gomís, Oualid, Pau Gomís, Leandro, Adrià.

Àrbitre: Jesús Ferrando Toledo amb Albert Navarro Capilla de jutge assistent, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Targetes per a Ferran (16′) del FS Flix i per a Cristian (2′), Joan Gomis (21′), Mourad (23′), Adrià (27′), Moha (28′) i Oualid (33′) del CF Castellvell del Camp.

Gols: 1-0, Ferran (1′); 1-1, Ferran (pp) (2′); 2-1, Ferran (3′); 2-2, Marc Rosich (4′); 3-2, Ferran (10′); 3-3, Oualid (15′); 3-4, Oualid (15′); 3-5, Mourad (19′); 4-5, Joan Gomis (pp) (23′); 5-5, Luka (24′); 6-5, Ferran (27′); 6-6, Cristian (38′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la quarta jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: