IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta finalitza en una meritòria tercera posició al Màster Nadal Tour...

Ian Barroeta finalitza en una meritòria tercera posició al Màster Nadal Tour de Mallorca

El campió del torneig Izan Bañares va barrar el pas a la final a Ian Barroeta, en el Màster del Nadal Tour by Santander, disputat a les instal·lacions del Rafa Nadal Academy, circuit juvenil, en benefici de la Fundación Rafa Nadal, en el qual han participat 1.700 jóvens jugadors de més de 60 nacionalitats de les categories sub-12, sub-14 i sub-16, tant femenines com masculines.

En el Màster van competir els 7 primers del rànquing, de la disputa dels tornejos de Barcelona (RCT Barcelona-1899), Gran Canària (Cortijo Club de Campo), Valldoreix Barcelona (Club Esportiu Valldoreix), Mairena de l’Aljarafe-Sevilla (Club Río Grande), València (Club Español de Tenis), Majadahonda -Madrid (Club Internacional de Tenis), Getxo-Bilbao (Real Club Jolaseta), i el guanyador del Trofeo de Valores. També els campionats d’Espanya aleví, infantil i cadet puntuen per al rànquing del circuit, i els jugadors de cadascun dels tornejos han sumat els punts segons la ronda aconseguida.

L’alumne del Club de Tennis Serramar de la Ràpita va participar en la categoria aleví, i havia obtingut la classificació com a tercer en el rànquing, després de les victòries de Barcelona, Gran Canària i Valencia.

En els quarts de final, Ian Barroeta, vas superar al valencià Pablo Basset, 6-0, 7-5, perdent en semifinals amb el primer cap de sèrie, el madrileny Izan Bañares, 6-1, 6-1, que després es va imposar en la final al també jugador madrileny Marco Quesada, 6-7, 6-2, 10-8. Ian Barroeta va superar en la disputa del tercer i quart lloc al balear Dario Ruiz Cruz.