IniciCiclismeBTTJosep Betalú repeteix victòria en la segona edició del Cross Costa Rica...

Josep Betalú repeteix victòria en la segona edició del Cross Costa Rica MTB

Josep Betalú es va imposar en la segona edició del Cross Costa Rica MTB, disputat del 3 al 5 de novembre, amb tres etapes i un total de 209 quilòmetres, repetint el títol obtingut l’edició que va suposar l’estrena de la prova.

Betalú es va situar líder des de la primera etapa, d’Adventure Park Vidta los Sueños en Herradura, fins a la Hacienda El Rodeo, amb 90 km de recorregut i 4.000 metres de desnivell positiu, que va resultar molt dura i exigent degut aque les plujes de la nit anterior, van deixar el terreny ple de fang. La segona, de La Laguna de Doña Ana en Paraíso de Cartago, fins a l’Hotel Casa Turire en Atirro de Turrialba, de 69 km i 1.500 metres de desnivell, en plena natura va ser més ràpida, i de nou el ciclista ampostí va entrar en primer lloc, incrementant el seu avantatge al capdavant de la classificació general. El seu company d’equip José Reyes, va vèncer en la tercera, de 50 km i 1.800 de desnivell, amb sortida i arribada a l’Hotel Casa Turire. Al final Josep Betalú, va pujar el més amunt del podi, dominant amb solvència la competició. El segon esglaó va ser per al representant també del Sportiv Store-MMR, José Reyes, i tercer va ser Júlio Ruiz de l’equip Pizzeria El Parque.

El dissabte 12 de novembre, Josep Betalú participarà en la primera edició del Desafio MTB Puro Motor, una nova prova atractiva i molt exigent de 100 km de recorregut, des de Místico fins al Rodeo, amb 3000 metres d’ascens.