IniciFutbolFutbol internacionalEl galerenc Delfí Ferreres, ha anunciat que dixa el càrrec de director...

El galerenc Delfí Ferreres, ha anunciat que dixa el càrrec de director tècnic del Bayamón FC

Delfí Ferreres ha considerat que arriba el moment d’afrontar altres reptes i deixar per finalitzada la seva etapa a Puerto Rico. Al Bayamón FC, va exercir les funcions com a entrenador de l’equip superior de l’entitat, diversos equips juvenils, així com l’encarregat i supervisor de tots els entrenadors de l’acadèmia. Va arribar el gener del 2016 com a part de l’acord entre les acadèmies de David Villa DV7 i Bayamón FC. Va tenir una interrupció amb Bayamón FC, entre el gener del 2018 i l’estiu del 2019 quan va tenir l’experiència a la primera divisió d’Austràlia com a entrenador assistent del Western Sydney Wanderers i posteriorment en un projecte de DV7 a la ciutat de Nova York. Durant la seva estada al FC Bayamon, el club va obtenir diversos campionats destacant el recent títol aconseguit per com a vencedor del campionat de clubs del Carib organitzat per la CONCACAF al Caribbean Club Shield 2022.

Des de l’administració del club, així com entrenadors i jugadors del Bayamón FC, en el comiat del tècnic de la Galera, han valorat el treball realitzat en aquesta etapa. A les xarxes socials del club s’ha posat un vídeo, amb les reaccions d’entrenadors, jugadors i persones vinculades al club, que elogien la tasca efectuada per Ferreres durant aquesta etapa.

El tècnic de la Galera, al moment del comiat ha tingut paraules d’agraïment per les facilitats obtingudes “Vull agrair a Dv7, especialment a Josep Gombau, i a Bayamón FC per donar-me l’oportunitat ja fa més de 7 anys de poder formar part d’aquesta gran família. Estar al capdavant d’una entitat com Bayamón FC és un privilegi per a qualsevol apassionat del futbol, però també és una gran responsabilitat i requereix una dedicació i una concentració màxima. Ha explicat també els motius de la decisió que ha pres “això suposa un desgast, almenys aquest ha estat el meu cas, i arriba un moment que, pel bé personal, i pel bé de l’entitat, has de fer un pas endavant i deixar que altres segueixin i millorin la feina. Crec que ha arribat el moment just per fer un punt i a part. Afortunadament, nous aires arribaran al club que faran que segueixi creixent i continuï sent un dels clubs referents a l’Illa”.

Ferreres ha recordat i ha volgut acomiadar-se de totes les persones amb les quals ha tingut vinculació m’agradaria agrair a totes les famílies que han confiat en nosaltres per al creixement futbolístic i com a persones dels nens i nenes. L’única cosa que els puc demanar és que continuïn confiant en el projecte Bayamón FC David Villa 7. Agrair també a tots els entrenadors i entrenadores que han estat treballant colze a colze amb nosaltres perquè tot això fos possible, també a tots els jugadors i jugadores que han estat al club durant tots aquests anys” i va afegir “vull, demanar disculpes a totes aquelles persones que, a causa de les meves decisions, s’han sentit malament o han pensat que la decisió que es prenia era una cosa personal. Res més lluny de la realitat. Totes les decisions preses, almenys per part meva, han estat pel bé del club, de l’equip i del jugador o jugadora. Dir-vos que, encara que no estigui físicament a l’illa, sempre em tindreu per al que us pugui ajudar des de la distància”. De moment Delfí Ferreres, no ha confirmat quin pot ser el seu pròxim destí com a tècnic.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 53

Últimes notícies