IniciFutbolFutbol femeníEl Gandesa es queda amb la mel als llavis al camp del...

El Gandesa es queda amb la mel als llavis al camp del Riudoms

Mal retorn a la competició per al Gandesa femení que caia derrotat als darrers compassos del partit davant el filial del Riudoms.

Després de la jornada de descans que van haver d’afrontar la setmana anterior afrontaven el desplaçament al camp del filial del Riudoms que havia aconseguit al partit de la primera volta al municipal de la capital de la Terra Alta una victòria per la mínima, en la qual s’imposaven per 2 gols a 3. Un partit que afrontaven amb optimisme després dels resultats de les darreres jornades en què havien encaixat derrotes per la mínima davant rivals de la zona alta de la classificació, com eren l’Icomar i el Nàstic de Tarragona que tots dos s’imposaven per la mínima, 3 a 2 (al temps de descompte) i 1-2 les grana.

Un cop iniciat el compromís, es va poder veure la pitjor versió de les de Jordi Calvo que manifestava que “vam fer un mal partit. Ens va faltar actitud, intensitat i vam sortir molt precipitades. No obstant això, als primers compassos vam poder generar transicions i acostar-nos a l’àrea amb perill i en una d’estes, en una centrada al segon pal, aconseguíem trencar l’equilibri al marcador ben aviat. Però, a partir del 0 a 1 ens van confiar una mica i ens vam contagiar molt del joc del rival que teníem al davant. Arran d’aquí, vam caure en la precipitació, cap dels dos conjunts volia prendre el control de la situació i vam estar desconegudes” es lamentava Calvo. “Al descans vam intentar introduir uns retocs a l’equip, i canviar la dinàmica del joc per a posar una mica més d’intensitat i actitud i va coincidir amb els millors minuts nostres a l’inici de la segona meitat que ens permetia restablir la igualtat al marcador. Però, a mesura que avançava el període ens va tornar a passar el mateix de la primera part, acusant de nou la falta d’intensitat i vam perdre la concentració provocant que hi hagués molta pilota dividida i la precipitació fet que els afavoria a elles. Amb la mala sort que arran d’una acció a pilota aturada a la sortida d’un córner, la pilota quedava dividida dins la nostra àrea, sense poder refusar el perill, i elles aconseguien el tercer gol que ja sentenciava” reblava l’entrenador gandesà.

CD RIUDOMS ‘B’, 3
CF GANDESA, 2

CD Riudoms ‘B’: Aina, Ari, Rocio, Carla, Iris, Mireia, Ana, Esthe, Clàudia, Àngels, Morales. També van jugar: Paula, Ciurana, Bet, Sandra, Pagés, Xénia, Àngela, Sara.

CF Gandesa: Júlia, Èlia, Laura, Janira, Andrea Cuello, Sofia, Ariadna, Ainhoa, Iuliana, Laia, Olga. També van jugar: Cinta, Gemma (p.s.), Nayara, Eulàlia.

Àrbitre: David Anglés Garcia de la delegació arbitral de Tarragona. No va amonestar a cap membre dels dos equips.

Gols: 0-1, Ainhoa (4′); 1-1, Mireia (31′); 2-1, Ana (44′); 2-2, Olga (54′); 3-2, Rocio (88′).

Podeu veure la classificació al grup primer de la segona divisió femenina després de la vintena jornada de lliga, clicant la imatge inferior: