IniciPoliesportiuCiclismePodi de Denis Denisov i Ivan Rovira al 78è aniversari del Club...

Podi de Denis Denisov i Ivan Rovira al 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya

Més de 200 ciclistes van prendre part en les carreres del 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya, que va reunirtotes les categories des de promoció fins a màsters al carrer de Sants de Barcelona, amb participació de representants de la Penya Ciclista Baix Ebre i Controlpack.

La cita va representar el tret de sortida per a la Copa Catalana Júnior, la Copa Catalana Cadet i la Copa Catalunya Infantil, els tres principals calendaris en categories de formació. La categoria júnior va ser la darrera en prendre la sortida i ho ha fet conjuntament amb elits i sub 23, amb un recorregut de 43,2 quilòmetres, en un circuit d’un quilòmetre, amb sortida del carrer de Sants de Barcelona. El vencedor de la prova va ser l’elit nord-americà Cole Davis (Ribble), amb 1:04’31”, i el segon de la categoria elit, Jaume Espuis (Controlpack) a 21 segons, que entrava en octava posició.

En la categoria sub-23, primer Marc Rubirola (Team MP Group-Doltcini), que entrava en segon lloc amb el mateix temps que el guanyador, segon de la categoria el seu company d’equip Eloi Salas a 5 segons, i tercer, en quinta posició, va entrar Denis Denisov (PC Baix Ebre) a 13 segons, en sèptima Èric Fernández, en novena i dècima Juan David Montoya i Jaime Vilar del Controlpack a una volta.

En la categoria júnior, el més ràpid va ser Mark Popov (Grupo Forés-Hiper Europa), quart a 11 segons del líder, completant el podi, el seu company d’equip Vadim Grechishkin, novè a 1’28”, i Ivan Rovira (PC Baix Ebre), a una volta. En quart lloc es va classificar també a una volta Robert Giné.

En la categoria cadet, amb recorregut de 31,5 quilòmetres, es va imposar Eloi Ramos (EC Mataró-Alsus Team), amb 52’42”, amb quinta posició d’Hugo Marrasé, setena posició per Arnau Royo, setzena d’Andrei Ghejan, amb el mateix temps, vintè, Dídac Mulet a una volta, i Jan Rueda i Pau Segarra van entrar a dos i tres voltes respectivament, pel que fa als integrants de la PC Baix Ebre.

Entre els cadets, la victòria ha estat per a Eloi Ramos (EC Mataró Alsus Team), que s’ha imposat a l’esprint per davant de Mario Aranda (Olot Club Infantil Ciclista) i el seu company d’equip Àlex Sánchez (EC Mataró Alsus Team). Abans havien sortit les categories màster amb victòria de Bernat Pou (Cicles Vic Club Ciclista) i més tard ho han fet les categories de promoció, amb un centenar de participants i victòries infantils per a Martí Collell (Jufré Vic-ETB) i Anna Carreras (CC Baix Ter).

En la categoria de Promoció, els components del club tortosí Arnau Cid i Marc Alcoberro, van ocupar la quarta i quinta posició respectivament, en prebenjamins i benjamins. Aleix Moreno va ser tercer infantil, i Biel Cid novè aleví masculí.