IniciFutbolFutbol femeníEl Gandesa femení es dóna un festival i encadena la tercera victòria...

El Gandesa femení es dóna un festival i encadena la tercera victòria consecutiva

Festival del Gandesa femení que va encadenar la tercera victòria consecutiva en un partit que mostra la consolidació a la categoria de les noies de Jordi Calvo, després d’arrancar amb dos compromisos consecutius davant els dos conjunts que lideren la classificació: el líder Terres de Lleida i el Nàstic de Tarragona que van remuntar davant les gandesanes i es van imposar per la mínima. Després d’aquestes dos derrotes, les de la capital de la Terra Alta (que tenen dos partits pendents de recuperar i que cas de sumar la victòria les pot consolidar a la part capdavantera del grup davant el Vilanova i el Calafell, que els recuperarà el proper cap de setmana en que s’atura la competició els dies 3 i 4 de desembre) han encadenat tres triomfs, el darrer amb un resultat ampli que ratifica el bon moment pel qual atravessen les terraltines.

Tot i les nombroses baixes que presentava l’equip dirigit per Calvo, que les va obligar a situar a jugadores poc habituades a jugar en diferents posicions del camp, el partit només va tenir història durant els onze primers minuts de joc, fins al moment que Sara marcava el primer gol del duel “sabíem que aquesta setmana tal com ens presentàvem al partit, si volíem sumar de tres i tindre un xoc tranquil, teníem que sortir des del primer minut a pel partit i així va ser. Vam ser completament dominadores del joc i la possessió de la pilota, en una molt bona intensitat i una molt bona circulació de l’esfèric que feia que trobèssim molts espais que ens permetia generar l’acció del primer gol en una molt bona acció i definició de Sara. Aquesta va ser la tònia durant gairebé tot el partit” ens comentava l’entrenador gandesà. Andrea Cuello amb dos gols, el segon del seu compte particular en una rematada espectacular pel mateix escaire que significava el quart gol, i Janira ampliaven la renda de les de la Terra Alta abans d’enfilar el camí de vestidors i encaminaven la golejada.

A la represa la superioritat del Gandesa es va evidenciar amb set gols més que unflaven el correctiu “aprofitant les nostres arribades vam saber definir bé i aconseguir la golejada més àmplia del que portem de campionat. Felicitar a les jugadores que tot i les dificultats en que ens presentàvem al partit vam saber adaptar-nos i vam sobreposar-nos, pel resultat i per encadenar tres victòries consecutives que ens reforça anímicament de cara al doble compromís que tindrem aquesta setmana” ens apuntava Calvo.

CF GANDESA, 11
UD SAN SALVADOR, 0

CF Gandesa: Aida, Castellví, Sofia, Andrea Cuello, Gemma, Janira, Ariadna, Eulalia, Georgiana, Sara, Taís. També van jugar: Ripoll (ps), Cinta.

UD San Salvador: Aida, Alícia, Ariadna, Carmen, Marta, Alícia, Adriana, Íngrid, Leyre, Carla, Laia. També van jugar: Yesenia, Rosa Mary.

Àrbitre: Omar Ohanni, de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar a l’entrenador local Jordi Calvo (6′).

Gols: 1-0, Sara (11′); 2-0, Andrea Cuello (21′); 3-0, Janira (29′); 4-0, Andrea Cuello (38′); 5-0, Sara (53′); 6-0, Sofia (58′); 7-0, Sara (60′); 8-0, Gemma (65′); 9-0, Gemma (72′); 10-0, Taís (85′); 11-0, Janira (87′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la setena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: