IniciFutbolFutbol femeníLa major definició de cara a porta resol per a l'Aldeana femení...

La major definició de cara a porta resol per a l’Aldeana femení (3-6)

L’Aldeana femení va resoldre un partit a priori relativament còmode per a sumar la quarta victòria a la lliga i mantenir-se així entre els conjunts candidats a l’ascens com a quartes classificades, tenint en compte que té un partit pendent de disputar i el líder li falta descansar fet que les podria apropar més encara a les posicions de privilegi de la taula.

Ràpidament se li posaven les coses de cara a les aldeanes arran d’una bona acció combinativa en que li filtraven la darrera passada cap al punt de penal cap a Sara Ber que definia a la perfecció davant la portera vilanovina, marcant el primer gol de la tarde. No obstant això, van acusar el nerviosisme i l’ansietat fet que li propiciava no poder tenir el control de la situació malgrat el gol que les avançava al marcador. Malgrat tot, en una acció pràcticament calcada a la del primer gol, Marta Alegre es perfilava bé i definia al segon pal ampliant la renda al marcador per a les jugadores de ‘Garcho‘ als vint minuts de partit. Abans d’arribar al descans, Anna Escribano treia profit d’una passada endarrera que rematava al travesser des de l’interior de la gran i ella mateixa recollia el refús del ferro i perforava per tercera vegada la porteria del Vilanova situant un contundent 0-3 al tanteig.

Amb els canvis i la dinàmica del partit trencat que oferia la confrontació, en els deu minuts inicials dels segons quaranta-cinc minuts dos gols de les locals els recuperaven les opcions de disputar el partit ajustant les distàncies fins al 2-3. En aquest tram boig de partit, Carla Ferrando aconseguia retornar-li els dos gols d’avantatge a les de la Unió, però tornaven a replicar les locals amb el 3-4 només tres minuts després. La incertesa va durar fins al tram final de la confrontació quan s’assenyalava un penal amb el que Anna Escribano enganyava a la portera amb una rematada ajustada a la seua dreta, que tot i endevenir-li el lloc del llençament no va poder aturar-li el 3 a 5 a falta de set minuts per a la conclusió. Amb el Vilanova obert cercant el quart gol, ja en el temps d’afegit, Anna Escribano a la contra culminava la sentència de les del Baix Ebre.

CF VILANOVA, 3
UE ALDEANA, 6

CF Vilanova: Sara, Sandra, Jéssica, Paula, Jenifer, Aida, Nerea, Carla, Maria, Ghizlane, Euge. També van jugar: Emi, Noèlia, Judith, Ruth, Parra, Miriam.

UE Aldeana: Mendi, Raquel Santamaria, Alba Fischer, Sílvia Maicas, Cris, Patri, Andrea Simón, Sara Ber, Marta Alegre, Carla Ferrando, Anna Escribano. També van jugar: Ainhoa, Mar (ps), Paula Adell, Paula Marqués, Julene, Júlia Lineros.

Àrbitre: Joan Raya Artigas, del comitè tècnic arbitral del Penedés-Garraf. Targetes per a la local Jéssica (18′) i per a les visitants Mar (51′), Carla Ferrando (54′), Raquel Santamaria (76′), Sílvia Maicas (84′) i a l’entrenador Agustí Martí ‘Garcho’ (78′).

Gols: 0-1, Sara Ber (2′); 0-2, Marta Alegre (20′); 0-3, Anna Escribano (24′); 1-3, Maria (52′); 2-3, Jéssica (55′); 2-4, Carla Ferrando (60′); 3-4, Maria (63′); 3-5, Anna Escribano (p) (83′); 3-6, Anna Escribano (89′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la vuitena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: