IniciHandbolEl HC Ampolla s'imposa amb solvència al filial del Lleida

El HC Ampolla s’imposa amb solvència al filial del Lleida

Importantíssima victòria de l’Handbol Ampolla en l’octava jornada del grup B de Primera Catalana, davant un contrincant que tot i la diferencia de gols no va abaixar els braços fins al final.

Es preveia un partit assequible per la classificació dels dos equips i tret d’uns primers minuts de tanteig així va ser. Les visitants un cop es van posar per davant, al minut 10 (5 -4), van anar augmentant la diferència al marcador, i al descans el resultat ja era de 20 a 14.

A la segona part, les noies d’Agustí Calbet, van sortir a sentenciar el partit per la via ràpida, i amb un parcial de 10 a 5 als primers 11 minuts, va propiciar que el tècnic local pogués donar minuts a totes les jugadores convocades.

Bon partit en general, que manté a l’Handbol Ampolla dins de les places per fer la fase d’ascens, amb una bona distància del quint classificat, amb la bona notícia també de la tornada a les pistes d’Andrea Garcia, després de tres mesos de baixa per lesió i també que per primera vegada en tota la temporada Agustí Calbet ja pot disposar de tota la plantilla.

La pròxima jornada jugaran el diumenge a les 20:15 hores a la pista del Laietà Argentona.

HC AMPOLLA, 42 (20)
OLIBA GREEN BEER LLEIDA ‘B’, 29 (14)

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (9 aturades Helena Piñol (6 aturades), Maria Folgueras (4), Lidia Zaragoza (2), Yaiza Ferré (7), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (11), Judit Calabet (2), Aina Zaragoza (1), Mireia Ferré (7), Andrea Garcia (4), Emma Vicente (4), Patri Cao.

Oliva Green Beer Lleida ‘B’: Patri, Abril, Júlia, Paula, Chaimaa, Imma, Minerva, Tonja, Uxue, Paula, Sara, Marina.

Àrbitre: Bernat Moncusí Cunillera.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la vuitena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: