IniciHandbolL’Handbol Ascó amb baixes a punt de sorprendre al segon classificat Handbol...

L’Handbol Ascó amb baixes a punt de sorprendre al segon classificat Handbol Vilamajor

Mínima derrota del CH Ascó, a la Lliga Catalana, davant el CH Vilamajor, segon classificat del grup B. L’equip local, amb alguna baixa i les juvenils que no varen poder venir a reforçar, enfrontaven un partit aparentment molt complicat, amb només dues jugadores de camp i una portera a la banqueta, tenint per tant Joel Bel poques opcions per fer rotacions.

Després d’una primera part molt accelerada amb diferents dinàmiques de joc per ambdós equips, es va arribar al descans amb un tanteig molt elevat d’empat a 19.

Durant tota la segona part, la serenitat i sang freda de les locals, amb total predominança del joc, van aconseguir plantar-se al minut 55 amb un marcador de 30-28. Certes decisions arbitrals i l’acceleració del partit, van fer que una victòria més que merescuda acabes amb una derrota amb molt bon sabor de boca, per les bones sensacions de l’equip de la Ribera d’Ebre. La pròxima i desena jornada l’Handbol Ascó, jugarà el diumenge a les 10 hores al municipal de Vilanova del Camí, davant l’últim classificat sense puntuar.

CH ASCÓ, 32 (19)
HANDBOL VILAMAJOR, 33 (19)

Club Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (6), Carla Martínez (10), Júlia Navarro, Marina Calvo (4), Marta Abella (3), Rosa Guiu (2), Aina Lasala (2), Blanca Demattey (7), Irina Gómez.

Handbol Vilamajor: Saray Sánchez, Berta Fernández (2), Cèlia Fernández (2), Laura Delgado (9), Beatriz Manzanares (1), Elia Delgado (2), Glòria López, Judit Corbaran (3), Sara Barenys (3), Aina Rosell (6), Paula Barrau, Mònica Botifoll (2), Judit Peracaula (3).

Àrbitres: Libertad Martínez i Mohammed El Beghdadi. Van excloure a les locals Júlia Rípodas i Rosa Guiu, i les visitants Judit Corbaran i Aina Rosell.

Parcials: 4-3 (5′), 7-8 (10′), 10-14 (15′), 12-16 (20′), 15-16 (25′), 19-19 (descans), 23-20 (35′), 25-24 (40′), 26-25 (45′), 28-27 (50′), 30-28 (55′), 32-33 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la novena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: