IniciHandbolEl HC Ampolla supera al difícil obstacle del Santpedor a domicili

El HC Ampolla supera al difícil obstacle del Santpedor a domicili

Victòria molt important de l’Handbol Ampolla a Santpedor, que situa a l’equip en el segon lloc de la classificació general del seu grup a Primera Catalana, amb la mateixa puntuació que el Cardedeu, i a dos punts dels líders OAR Gràcia B, i Handbol Sant Cugat.

Partit molt intens des del primer fins a l’últim minut, amb molts alts i baixos al marcador. Al minut 15 el resultat era de 9 a 7, però un parcial de 0 a 6, a favor de les visitants feia que el Santpedor demanés temps mort al minut 21 amb 9 a 13 al marcador, que va fet reaccionar a les seves jugadores per arribar al descans amb només un gol a favor de l’Handbol Ampolla (15 a 16).

A la represa, les noies d’Agustí Calbet van començar desconnectades, amb errades no forçades i males decisions amb el tir a porteria, el que va provocar el temps mort del tècnic del conjunt del Baix Ebre al minut 11, amb el resultat de 20 a 18 a favor de les del Bages. Els últims 15 minuts van ser molt intensos amb molta lluita per part de les dues bandes, amb atacs rapidíssims que feia que pugessin molts gols al marcador, arribant al resultat final de 33 a 36.

Cal destacar el bon treball en equip, tant en atac com en defensa, en un partit molt complicat, on Mireia Ferré amb 9 gols va ser una de les destacades, i també la bona notícia de la tornada a les pistes d’Helena Piñol sota els pals, després de la lesió que l’ha tingut més de tres mesos sense poder jugar.

HANDBOL SANTPEDOR, 33 (15)
HC AMPOLLA, 36 (16)

Handbol Santpedor: Glòria, Calara, Laura Baraldés, Julia Hernando, Charlotte, Mireia Ruiz, Camen, Cristian, Paula Hernández, Idaira, Tània, Laura Ferrera, Ylenia.

HC Ampolla: Helena Piñol (10 aturades), Maria Folgueras (2), Yaiza Ferré (5), Cristina Tortajada (4), Judit Calabet (1), Olimpia Colomines (4), Aina Zaragoza, Mireia Ferré (9), Emma Vicente (5), Patri Cao (3).

Àrbitre: Ruben Gómez Martín. Va excloure a les locals Glòria (54′), Laura Baraldés (2) (8′ i 29′) i Carmen (42′) i a les visitants Yaiza Ferré (21′), Olímpia Colomines (58′) i Mireia Ferré (34′). Va amonestar a Judit Calbet (10′) del HC Ampolla.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la sisena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: