IniciHandbolL’HC Perelló supera al filial del Lleida Handbol Club en un final...

L’HC Perelló supera al filial del Lleida Handbol Club en un final d’infart

Triomf vital per a les aspiracions de l’Handbol Perelló, que en un final molt emocionant, va superar al filial del Lleida Handbol Club, en un partit on les perellonenques dominaven per cinc gols de diferència al descans (17-12).

A la segona part, la diferència va augmentar encara més, arribant-se a posar locals fins a 7 gols per damunt al marcador. L’efectivitat a porteria era molt alta i la defensa i porteria estaven treballant prou bé.

Els últims deu minuts, el Lleida B va decidir posar tota la carn a la graella i ele seu tècnic va arriscar amb una defensa individual a mig camp que va ser un malson per les locals. Les de la terra ferma van saber reduir dràsticament la diferència al marcador a base de robatoris de pilota i contraatacs, situant-se molt prop de l’empat. Tot i aquests últims deu minuts agònics, als que tenen acostumades les jugadores perellonenques als seus seguidors, al final van poder celebrar aquesta victòria.

Aquest dissabte vinent a les 20 hores es desplacen a la pista del Laietà Argentona, L’últim classificat a la lliga, el que representa una bona oportunitat per aconseguir una nova victòria.

HC PERELLÓ, 29 (17)
LLEIDA HANDBOL CLUB ‘B’, 28 (12)

HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montse Forner, Nerea Accensi, Montserrat Moliné, Ariadna Andreu, Núria Rebull, Georgina Teruel, Ester Casanova, Idoia Clemente.

Lleida Handbol Club ‘B’: Patri, Abril, Júlia, Chaimaa, Junaisy, Jone, Ainhoa, Maria, Andrea, Paula, Sara, Marina.

Àrbitre: Miquel Florenza Virgili. Va excloure a la local Idoia Clemente (41:20) i a les visitants Andrea (47:47), Paula (37:26) i Marina (1:33).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la sisena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: