IniciFutbol salaEl CFS Roquetes aconseguix la primera victòria a domicili de la temporada...

El CFS Roquetes aconseguix la primera victòria a domicili de la temporada (2-3)

No va ser un partit fàcil, però finalment després de tres partits a fora de casa va caure el primer triomf del CFS Roquetes a domicili d’aquesta temporada, en la qual debuten a la Divisió d’Honor per primer cop en la història del club del Baix Ebre, i estant demostrant tenir un bloc sòlid per estar entre els aspirants a l’ascens a tercera divisió.

Va ser una victòria treballada i d’ofici davant un conjunt lleidatà que va lluitar fins al darrer suspir per a remuntar un marcador que se’ls girava d’esquena amb el gol matiner obra de Jaume Cuella i que mantenia als d’Edu Albiol, sempre per davant al marcador. Els primers vint minuts de joc van iniciar-se amb un equip ben posat dins al partit, i defugint el que els havia passat en les dos anteriors confrontacions fora de casa. Dominaven i portaven els pes del joc que els permetia arribar amb assiduïtat davant la porta rival. Fruit d’aquesta iniciativa arribava el gol que avançava al Roquetes al marcador després d’una potent rematada exterior de Jaume Cuella que entrava com una exhal·lació als dos minuts de joc. Malgrat el domini territorial i el control absolut defensiu que li permetia a Raúl passar inadvertit durant la primera meitat, el marcador no es mouria més a favor dels interessos ebrencs que enfilaven el camí de vestidors amb la incertesa del mínim marcador favorable.

A la represa, els roquetencs van oferir un gran nivell de concentració per a evitar que els lleidatans aprofitessin una acció aïllada per a aconseguir empatar el matx. A partir d’aquesta concentració, una pilota interceptada per Fran dins a camp propi propiciava una contra en que assistia cap a Quique que no perdonava davant el porter lleidatà i ampliava així l’avantatge visitant a l’electrònic, quan només es portaven dos minuts jugats dels segons vint de la confrontació. Venien els millors minuts dels d’Edu Albiol a partir de fer pujar el 0-2 al marcador, que tot i així no podien aprofitar per a matar el partit amb el tercer gol. Això donava lloc a un tram final de partit incert on la intensitat va anar en augment i en una acció desafortunada en defensa, Quique es feia un autogol que li donava esperances al conjunt de la Terra Ferma quan restaven encara quatre minuts per disputar-se. No obstant això, el gol no va descentrar als roquetencs que van seguir mostrant-se com un equip sòlid i tan sols un minut més tard Josep servia de banda i Albert aprofitava l’acció d’estratègia per a marcar i tornar a donar-li dos gols de marge als del Baix Ebre al marcador. A la desesperada, els locals treien el porter-jugador i a falta de vint segons per a la botzina final, els lleidatans ajustaven les diferències però sense temps per a buscar la reacció davant un Roquetes que sumava així la segona victòria consecutiva i la quarta jornada sense perdre, que els consolida en la segona posició del grup.

Aquesta setmana, les competicions federades s’aturen i serà el torn de les eliminatòries de la Copa Tarragona, on els de Roquetes visitaran la pista del FS Rapitenc de segona divisió, a partir de les 19 hores de la tarde de dissabte, on intentaran reeditar el gran paper que van realitzar la temporada passada en aquesta competició, caent a semifinals davant el Mediterrani Cambrils.

OC LA SENTIU, 2
CFS ROQUETES, 3

OC la Sentiu: Dani Clement, Omar, Dani Carrasco, Didac, Miquel López. També van jugar: Jordi Gené, Trepat, Joel, Dani Bueso, Adam, Ferran, Francesc.

CFS Roquetes: Raúl, Jaume Cuella, Josep, David Solé, Pau Benito. També van jugar: Albert, Dima (ps), Fran, Quique Forcadell, Marci, Tahar, Michael.

Àrbitre: Pau Dueñas Sampé i Jefferson Humberto Garcia Uribe, amb Jordi Parramona Moroba del comtè tècnic arbitral de Lleida Oest. Van amonestar a Miquel López (19′) i Dani Bueso (31′) de l’OC la Sentiu i a Pau Benito (35′) del CFS Roquetes.

Gols: 0-1, Jaume Cuella (2’); 0-2, Quique Forcadell (22’); 1-2, Quique Forcadell (pp) (36’); 1-3, Albert (37′); 2-3, Dani Carrasco (39’).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la cinquena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: