IniciFutbol salaFrenètic partit amb un final d'infart del FS Batea que arriba a...

Frenètic partit amb un final d’infart del FS Batea que arriba a l’aturada líder invicte (4-5)

El Futbol Sala Batea ha arribat a la primera aturada de la competició, ratificant el seu inici idíl·lic a la nova categoria, liderant la taula després de sumar quatre victòries en els quatre primers compromisos i confirmant-se així en la condició de màxim realitzador a la lliga amb 30 gols (7’5 per partit). La setmana vinent, afrontarà un partidàs en majúscules, davant l’altre equip que ressisteix el ritme dels terraltins a la competició, el també novell a la categoria Aula Reus, que a l’igual que els de Batea ho han sumat tot en aquest inici de temporada i resten emparellats a punts amb el conjunt ebrenc (que per disposar d’un millor coeficient golejador, ocupa la primera posició del grup B de primera divisió).

En la sortida al Morell el partit va ser d’infart i no es va resoldre fins a falta de 40 segons per al final quan el marcador era advers als interessos del conjunt de la Terra Alta i Nil en dos accions consecutives, decidia la sort dels punts en litigi fent esclatar al nombrós públic desplaçat des de les Terres de l’Ebre al pavelló municipal del Morell. Agònica i treballada victòria per a mantenir el privilegi de liderar la classificació per als deixebles d’Antonio Blas.

El partit oferia uns primers vint minuts anivellats i on es va imposar el respecte mutu entre ambdós conjunts. Casadó va mantenir a l’equip terraltí dins a la confrontació aturant les ocasions que generaven els locals durant el primer temps, amb dos grans intervencions, i tenint les dos arribades més clares dels bateans amb dos xuts que refusava el porter del Morell sortint des de camp propi, fins que finalment marcaven l’1-0 a falta de sis minuts per al final de la primera meitat. Tot i això, Renatas, en la senyalització d’un doble penal, aconseguir l’empat a un amb que s’enfilava el camí de vestidors.

Es va obrir el duel en l’inici de la segona meitat, tot buscant els del Tarragonés un joc basat a sortir a la contra i ben posicionats en defensa per mirar de contenir el potencial dels de Blas. Tot i això, es podia veure una millora en el joc del Batea que els permetia aixecar el resultat que es situava un altre cop advers amb el 2-1 als dos minuts de la represa. En dos accions consecutives, en un minut de temps, aprofitaven els terraltins per a donar-li la volta al partit als minuts 23 i 24 mitjançant Jordi Pinya i Renatas, que situaven als de la Terra Alta per primer cop per davant a l’electrònic. No obstant això, fruit de la dinàmica que adquiria la confrontació la experiència que disposa el conjunt morellenc, els donava la possibilitat de tornar a capgirar la situació i complicar-li el partit al conjunt ebrenc, quan a falta de quatre minuts situaven el 4 a 3. Un últim minut frenètic, després de gaudir els locals de fins a quatre ocasions per a fer el gol de camp a camp jugant els bateans de cinc arriscant i pressionant en busca de l’empat, va propiciar els dos gols de Nil que li donaven un triomf agònic al Batea. Una intercepció a camp propi propiciava un contracop ràpid dels bateans amb un tres contra ú, conduït per Enric que li cedia la passada de la mort cap a Nil al segon pal que feia l’empat quan restaven tan sols 40 segons per al final de la confrontació. Els morellencs treien el porter-jugador i una pèrdua en atac li donava la possibilitat a Nil de camp a camp, per a culminar la remuntada del Batea i fer embogir a l’equip i la nombrosa afició desplaçada des de la Terra Alta.

Amb els deures fets a la lliga i esperant el partidàs davant l’Aula Reus de dissabte vinent, aquesta setmana disputaran la primera eliminatòria de la Copa Tarragona, on intentaran reeditar el bon paper fet la temporada passada en aquesta competició, enfrontant-se al Vandellós de segona catalana, a domicili a partit únic al camp de l’equip d’inferior categoria. Serà dissabte a partir de les 20 hores del vespre.

CFS EL MORELL, 4
FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 5

CFS el Morell: Albert Gené, Nil, Guillem, Jonatan, Niset. També van jugar: Oriol, Josep Ramón, Albert (ps), Aleix, Tomé.

FS Batea Hostal de l’Anton: Casadó, Nil, Jordi Pinya, Adrià, Igor. També van jugar: Renatas, Alanyà (ps), Marcel, Mora, Enric.

Àrbitre: Jordi Carol Magriñà, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Targetes per a Tomé (16′), Albert (17′) i Guillem (2) (amb el partit finalitzat) dels locals i per a Renatas (19′) i Jordi Pinya (31′) dels visitants.

Gols: 1-0, Niset (14′); 1-1, Renatas (18′); 2-1, Jonatan (22′); 2-2, Jordi Pinya (23′); 2-3, Renatas (24′); 3-3, Tomé (27′); 4-3, Nil (36′); 4-4, Nil (39′); 4-5, Nil (39′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la quarta jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: