IniciHandbolEL HC Perelló amb la permanència assegurada perd un partit de tràmit...

EL HC Perelló amb la permanència assegurada perd un partit de tràmit amb la UE Sarrià

El sénior femení de l’HC Perelló amb la permanència garantida a la Primera Catalana de forma matemàtica, van perdre davant la UE Sarrià, en un partit d’autèntic tràmit per a les perellonenques, Les jugadores locals van sortir a la primera part molt endollades, avançant-se ràpid al marcador i protagonitzant uns contraatacs efectius, fins a arribar a la mitja part 10-5. La defensa i porteria estaven fortes i tot semblava indicar que es produiria la victòria perellonenca.

A la segona part, les visitants van reaccionar i van estar més encertades en atac. Al mateix temps, una portera sarrianenca molt efectiva va neutralitzar la gran majoria de tirs de les locals, i la UE Sarrià va acabar capgirant el marcador, imposant-se per 17-20.

Amb aquesta victòria l’equip gironí, campió de la segona ronda, es reafirma a la primera posició. Les perellonenques ja salvades i continuaran l’any que ve a Primera Catalana.

La setmana vinent hi ha jornada de descans i l’últim partit està previst el diumenge 5 de juny a les 12 hores del migdia al Perelló, contra el Sant Boi B.

HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Núria Ventura, Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montse Ferre, Montserrat Moliné, Núria Rebull, Georgina Teruel, Isabel Liriano